Obožavaetlji čekaju

Procurili detalji sa snimanja četvrte sezone popularne serije? Fotografije možda otkrivaju sudbinu glavnog lika

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Obožavatelje serije će usrećiti fotografije nastale u SAD-u ovih dana gdje je jedna djevojka vrlo vjerojatno uspjela snimiti mjesto radnje nove sezone popularne serijeObožavatelji megapopularne serije „Stranger Things“ ne mogu dočekati novu sezonu nakon što je posljednja, treća sezona, osvojila i kritiku i publiku. Netflix je već ranije obznanio kako će serija imati sigurno još jednu te najviše dvije sezone, a sada dolaze i nagađanja kako je snimanje četvrte već započelo u tajnosti, prenosi VT.


Posljednja epizoda serije završila je misterioznim “nestankom” šerifa Hoppera nakon čega su odmah krenule debate na internetu oko toga je li on zaista ubijen ili je nestao u drugoj dimenziji, tzv. “upside down” svijetu. Tu se onda spominje i zatvor u Rusiji kao jedno od mjesta gdje bi Hopper mogao biti jer veliki obožavatelji serije se ne mogu pomiriti s time da bi ga autori serije mogli “ubiti”.


Ono što će ih možda usrećiti jesu fotografije nastale u SAD-u ovih dana gdje je jedna djevojka vrlo vjerojatno uspjela snimiti mjesto radnje nove sezone popularne serije.
Naime, Netflix još uvijek nije potvrdio kako je snimanje četvrte sezone započelo, ali je moguće kako tu informaciju žele zatajiti s obzirom da se na fotografijama jasno mogu vidjeti neki detalji karakteristični za seriju. Jedan od njih je i Hopperov automobil što može dokazati kako on zaista nije ubijen, već ga možemo očekivati u novoj sezoni.


Obožavatelji sada očekuju reakciju Netflixa i nadaju se potvrdi kako nam četvrta sezona dolazi možda i brže nego što smo očekivali.