"Ubijanje Eve"

BBC potvrdio: Stiže treća sezona igre mačke i miša u popularnoj psiho – krimi seriji

P. N.

FOTO/YouTube Screenshot

FOTO/YouTube Screenshot

Serija je nominirana za devet Emmyja.Eve je pametna operativka sigurnosne službe kojoj je dosadno. Villanelle je otmjena, talentirana ubojica. Ove dvije izrazito pametne žene, jednako opsjednute jedna drugom, sukobljavaju se u epskoj igri mačke i miša, stoji u opisu “Ubijanje Eve” na HBO-u.


BBC je nedavno javio sretnu vijest i potvrdio da nam uskoro stiže i treća sezona popularne serije. Druga je sezona završila scenom u kojoj je Vilanelle upucala Eve u ruševinama Rima, a sada nas sve zanima što će se događati u novim nastavcima.


“Ti voliš mene. Ja volim tebe. Ti si moja. Jesi. Ti si moja”, kazala je u toj sceni Vilanelle. No, nakon što ju je Eve opalila, ova je otvorila vatru. 
Nema nekih velikih informacija o tome što će se događati, ali znamo da stiže novi producent i to Suzanne Heathcote koja je radila na “Fear of the Walking Dead”.


Phoebe Waller-Bridge, izvršna producentica i scenaristica prve sezone, kazala je: “Vrlo sam uzbuđena što je predana palica za seriju na još jednu nevjerojatnu scenaristicu za treću sezonu. Možemo mirno spavati znajući da su nam likovi sigurni u Suzanninim ubojitim rukama”, prenosi LADBible.


Procurile su i fotke sa snimanja, pa tako vidimo Villanelle kako maše pištoljem odjevena u policijsku uniformu. Na brojnim fotkama, prikazana je u kožnim hlačama dok nosi policijsku kacigu uz uperen pištolj prema nekome u autu. Klasika.


Fotkana je i glumica Fiona Shaw, pa se sada nagađa o tome što će biti s Carolyn Martens u nadolazećim epizodama.


Serija je nominirana za devet Emmyja, a u novoj će se sezoni postavi pridružiti i Harriet Walter i  Danny Sapani (“The Crown”).