Teatar &TD

U petak premijera predstave “Dvostruki aksl” Dražena Šivaka

Kim Cuculić

Foto Luka Dobroja

Foto Luka Dobroja



ZAGREB – Premijera predstave »Dvostruki aksl« bit će održana u petak, 11. ožujka, u 20 sati u polukružnoj dvorani Teatra &TD. Kako piše u najavi, »Dvostruki aksl« je, kao što i samo ime kaže, dvostruka predstava.


– Dvostruki aksl je zabavljački dvojac koji svaku večer sa svojim repertoarom izlazi pred publiku. Red glazbe, red smijeha, red trikova. I ponešto još između redaka. Uspjeh je zagarantiran, ne dopasti se nije opcija. No, dvostruki aksl ujedno je i vježbanje naivnosti dvoje nimalo naivnih glumaca, Mladena Vasaryja i Dražena Šivaka, koji su pred publikom spremni otrpjeti neuspjeh, ući u klišej, promašiti poantu ili, drugim riječima, jednostavno ne uspjeti. Bit će to divna ili grozna večer, ovisi s koje se strane gleda, najavljuje Teatar &TD.


Redatelj i autor je Dražen Šivak, dramaturginja Nikolina Bogdanović, koreografkinja Ana Kreitmeyer, skladatelj Damir Šimunović, kreativna suradnica Maja Posavec, oblikovatelj svjetla Martin Šatović, kostimografkinja Petra Pavičić, producentica Katarina Krešić Grgić, dizajner vizuala Josip Gamberožić, a autor videonajave Dražen Krešić. Reprize su 13. i 14. ožujka u 20 sati.