TOMIĆ & CO. U ZADRU

SVEČANO OTVORENJE U Zadru službeno otvoren sedmi BMW i MINI prodajno – servisni centar u Hrvatskoj

P. N.

snimio Ivica Tomić

snimio Ivica Tomić

Odličan smještaj zadarske poslovnice Tomić & Co., na magistrali u blizini luke Gaženica, jamči dobru prometnu povezanost i laku dostupnost lokacije za sve ljubitelje istinskog zadovoljstva u vožnji u Zadarskoj i Šibenskoj županiji.ZADAR – U Zadru je službeno, pred brojnim gostima, otvoren drugi najveći prodajno–servisni centar u zemlji tvrtke Tomić & Co., generalnog zastupnika za BMW i MINI automobile te BMW motorkotače. U pitanju je sedma poslovnica Tomić & Co u Hrvatskoj, koja je počela je s radom početkom lipnja na površini većoj od 2.200 četvornih metara. Zadarski prodajno – servisni centar izgrađen je prema najnovijim standardima BMW Grupe i među najsuvremenijim je poslovnicama jednog automobilskog branda u Hrvatskoj, što tvrtku Tomić & Co. pozicionira kao predvodnika u promicanju novih tehnologija i usluga na regionalnom tržištu.


Odličan smještaj zadarske poslovnice Tomić & Co., na magistrali u blizini luke Gaženica, jamči dobru prometnu povezanost i laku dostupnost lokacije za sve ljubitelje istinskog zadovoljstva u vožnji u Zadarskoj i Šibenskoj županiji.


Na svečanosti u Zadru premijerno je prikazan ‘THE 1’, treće izdanje BMW-a serije 1, najuzbudljiviji model u svojoj klasi, koji se od sada može naručiti diljem zemlje. Taj automobil je pridobio svjetsku pozornost svojim suvremenim dizajnom, tehnologijom ovjesa koja omogućuje maksimalnu okretnost i inovativnim mogućnostima povezivanja.
Tijekom testnih vožnji Jadranskom magistralom okupljeni na svečanosti u novoj poslovnici, mogli su doživjeti fascinantnu voznu dinamiku tog lidera među premium kompaktima.


Brojne uzvanike iz javnog života Hrvatske i Zadra pozdravio je i vlasnik tvrtke Tomić & Co. gospodin Franjo Tomić, čija tvrtka, pored zastupstva BMW i MINI vozila za Hrvatsku, ima zastupstvo velike njemačke BMW Grupe i za Bosnu i Hercegovinu i Albaniju.Za više od 300 uzvanika koje je između ostalog zabavljala primadona naše zabavne glazbe Zorica Kondža, bila je to večer za pamćenje. Za tvrtku Tomić & Co. otvaranje još jedne poslovnice potvrda je ostvarenje planova razvoja tvrtke, najavljenih još tijekom rođendanskog slavlja tvrtke Tomić & Co. 2017. u povodu četvrt stoljeća generalnog zastupstva za BMW vozila.


foto: screenshot


foto: screenshot
snimio Ivica Tomić


snimio Ivica Tomić