Rimac Kampus

Rimac objavio nove fotografije: “Ovdje će raditi 2.500 ljudi”

Portal Novi list

Foto Mate Rimac, Facebook

Foto Mate Rimac, Facebook

Sve radimo bez kune kredita ili EU fondova/poticaja, poručuje Mate RimacMate Rimac pokazao je kako napreduje izgradnja njegova 200 milijuna eura vrijednog kampusa u Svetoj Nedjelji. Kad bude dovršen, bit će novo sjedište tvrtki Bugatti Rimac i Rimac Technology.


Rimčeva tvrtka poručuje da ondje planiraju jedan od najvećih razvojno-istraživačkih i proizvodnih kompleksa u Europi, ne samo u automobilskoj industriji.“Campus, gdje će raditi 2.500 ljudi, dobro napreduje. I dalje bez kune kredita ili EU fondova/poticaja”napisao je Mate Rimac na Facebooku.
Foto Mate Rimac, Facebook


Objavi je priložio niz novih fotografija. Rimac je nedavno objavio i interaktivni 3D model trenutnog stanja na gradilištu.S testnom stazom koja okružuje kompleks, muzejom, odjelima za dizajn i inženjering te pogonima za proizvodnju i testiranje, novi kampus će, najavljuju iz Rimčeve tvrtke, biti jedinstvena lokacija i globalno sjedište Rimac Grupe.


Foto Mate Rimac, Facebook


“Rimac Kampus bit će mjesto gdje će se dizajnirati i razvijati svaki budući Bugatti i Rimac model te komponente koje Rimac Technology razvija za druge proizvođače.


Foto Mate Rimac, Facebook


Prilikom dizajna Kampusa hrvatska arhitektonska tvrtka 3LHD posebnu pažnju pridaje tome da se integrira filozofija tvrtke i ispune svi nužni kriteriji s dugačkog popisa potreba i želja korisnika Kampusa”, poručuju iz Rimac Automobila.


Foto Mate Rimac, Facebook