Ružno iznenađenje

Golema rupa u Rimu progutala dva parkirana automobila

Hina

Foto Twitter / talijanski vatrogasci

Foto Twitter / talijanski vatrogasci

Rupa promjera 10 metara i duboka oko 10 metara otvorila se u ranim jutarnjim satima, javljaju talijanski mediji pozivajući se na lokalnu policijuGolema rupa otvorila se na ulici na jugoistoku Rima u četvrtak i progutala dva parkirana automobila.


Rupa promjera 10 metara i duboka oko 10 metara otvorila se u ranim jutarnjim satima, javljaju talijanski mediji pozivajući se na lokalnu policiju.


Fotografije i videozapisi golemog kratera brzo su se proširili društvenim mrežama.
Nema izvješća o žrtvama, a hitna služba je rekla da na ulici nije bilo ljudi tijekom incidenta. Na mjesto događaja došli su lokalna policija i vatrogasci.


Policija je tijekom noći zatvorila cestu i osigurala ugroženo područje u naselju Quadraro. Na fotografijama se vide parkirani i drugi automobili pored rupe, koje je trebalo ukloniti.


U većim talijanskim gradovima krateri se često otvaraju. Krajem veljače, golema rupa u Napulju u južnoj Italiji progutala je nekoliko automobila u prometnoj četvrti.


Ni u Rimu takvi incidenti nisu rijetki. Jedan je od razloga tome starost talijanske prijestolnice u kojoj su se iskopavanja i građevinski radovi izvodili stotinama godina.