Astrologija

Do 10. studenoga Mars se nalazi u znaku Jarca. Pročitajte objašnjenje koje se odnosi na vaš podznak

Dunja Fućak, astrologinja

Mars će sada željeti postaviti svoje realne ciljeve i usredotočiti se na njihovo ostvarenje. Sada je doba samokontrole i disciplineU razdoblju od 28. rujna do 10. studenoga planet Mars koji u astrologiji vlada akcijom, inicijativom, seksom, energijom, tranzitirat će znak Jarca. Mars se u Jarcu nalazi u egzaltaciji, što znači da se odlično osjeća, da mu je energija usmjerena i da mu je prilično ugodno u tom zemljanom znaku. Ovaj Mars je odgovoran i pouzdan. Svi ćemo u ovom razdoblju puno raditi i planirati budućnost. Mars će sada željeti postaviti svoje realne ciljeve i usredotočiti se na njihovo ostvarenje. Sada je doba samokontrole i discipline.


Što možete učiniti s energijom Marsa u Jarcu?


Početi novi projekt ili ostvarivanje plana, nema više odgađanja, nema više izgovora. Imat ćete na raspolaganju spoj ambicije i discipline.
Sad imate više energije koja će biti usmjerena prema nečem realnom.


Zaraditi poštovanje / priznanje. Riječ “zaraditi” govori da ćete morati dokazati neku svoju vrijednost.


Vježbajte autoritet. Imajte na umu da Jarac označava autoritet i povjerenje.


Želite znati kako će ovaj tranzit Marsa u Jarcu djelovati na vas? Pročitajte objašnjenje koje se odnosi na vaš ascendent.


Ovan: Djelovat će najviše na karijeru, dobro je vrijeme da se poduzmu konkretne mjere u poslu. U sljedećih nekoliko tjedana vaša pozornost će biti usmjerena na to kako iskoristiti ovo vrijeme produktivno. Možete napraviti promjene koje se odnose na karijeru i poduzeti neke nove poteze.


Bik: Naglasak je na putovanjima, visokom obrazovanju i duhovnosti. Očekuje vas više putovanja, upoznavanje novih osoba iz inozemstva, duga putovanja s partnerom. Ovo je dobro vrijeme da radite ono u što vjerujete, kao i za povratak na studij.


Blizanac: Pitanja kao što su: koji su moji strahovi, kako se nosim s intimnošću, kako da se otvorim prema drugima…, zaokupljat će vas narednih tjedana. Mars će vas tjerati da preispitate emocionalnu vezu u kojoj se nalazite, kao i financijsku situaciju partnera. Novac će biti u fokusu, krediti, dugovi i imovina će vas okupirati u idućem razdoblju.


Rak: Odnosi, partnerstvo i druge osobe bit će aktualni idućih par tjedana. Mars često u ovom položaju donese svađe i rasprave u odnosima. Ako postoji aktualni problem s partnerom, Mars će ga sada dovesti u prvi plan. Također može doći do interakcije s drugim ljudima, kao što su sukobi ili problemi u javnosti.


Lav: Glavna preokupacija Lavovima bit će zdravlje, posao i kolege s posla. Što trebate činiti da biste ozdravili? Smisliti dobar plan? Napraviti raspored? Mars u Jarcu će vas potaknuti da napravite promjene u prehrani i da se fizički aktivirate. Puno energije ćete trošiti na poslu, a odnosi s kolegama mogu biti napeti. Možda bi bilo dobro da u ovom razdoblju radite sami.


Djevica: Ako si dopustite da se opustite vama ovaj Mars može donijeti razdoblje zabave i potrebu da se izrazite kroz svoje talente. Aktivirat će vam se ljubavni život, romantika. Također dobro je vrijeme da se počnete baviti nekim sportom. Ako imate djecu bit ćete preokupirani njihovim aktivnostima.


Vaga: Dobro vrijeme da krenete u renoviranje vašeg doma ili seljenje. Ostali dio obitelji u ovom razdoblju može biti previše agresivan i bučan. Ako ste u vezi pojačat će vam se potreba za zajedničkim životom s partnerom.


Škorpion: S Marsom u polju kratkih putovanja i komunikacije nemojte biti iznenađeni ako ćete idućih mjesec i pol trčati po gradu zbog mnogobrojnih obaveza.Sad vam je odlično razdoblje za pisanje, držanje govora i dijeljenje ideja jer svu strast i energiju trošit ćete na te stvari.


Strijelac: Akcija je povezana sa pitanjima koja se odnose na prihode, zarađivanje i vrijednosti. Pitanje koje će vas mučiti u ovom razdoblju će biti: što mi je potrebno da osjećam financijsku sigurnost? Nemojte se iznenaditi povećanim troškovima u ovom razdoblju dok Mars bude u Jarcu.Troškovi će se povećati, trošit ćete više nego inače, ali s druge strane ovo može biti razdoblje povećane zarade jer će vam sva energija biti usmjerena na financije.


Jarac: Mars vam donosi vrijeme velike energije i vitalnosti. Osjećat ćete se inspirirani za poduzimanje akcije ili za početak nečeg novog. S druge strane, ovaj Mars može se pokazati kao agresivnost prema drugima, kao i kao sukobi s drugim ljudima. Ovaj nalet energije koji ćete osjećati bilo bi dobro iskoristiti za pokretanje novih akcija u vašem životu, a ne za frustriranost i naglost u ponašanju.


Vodenjak: Vama je Mars došao, kako bi se to reklo, do kraja putovanja kroz vaš osobni horoskop. Ovo će vam biti vrijeme kada ćete imati potrebu za povlačenjem iz svijeta. To će vjerojatno biti mirno vrijeme za vas, kada ćete puno više razmišljati o prošlosti, a manje o budućnosti. Nešto se završava u vašoj karijeri ili možete imati spoznaju da je potrebno da vaš život krene u drugom smjeru.


Ribe: Iako su Ribe sramežljiv i šutljiv znak, Mars će vas u ovom razdoblju gurnuti više prema svijetu i grupnim aktivnostima. Kao rezultat više ćete provoditi vrijeme s prijateljima ili ćete stvarati nove veze s osobama koje dijele s vama zajedničke interese. Ribama se smiješi dobro vrijeme za druženje.