Pripreme za novu godinu

Astrološka radionica “Koje su vam poklone pripremile planete u 2017.” danas u Rijeci

P. N.

ilustracija

ilustracija

Prijave su obavezne, mailom na [email protected] ili putem Facebook stranice, jer se radi na natalnim kartama osoba koje sudjeluju na radioniciKakav poklon-bon sprema Saturn Djevicama, Strijelcima, Blizancima i Ribama rođenima od 10. do 20. u mjesecu? Jesu li izvukli konjukciju, opoziciju ili kvadrat, što to uopće znači i što im to, ustvari, donosi?


U čemu će do sredine listopada pretjerivati Jupiter kad su u pitanju Vage, sve dok se konačno ne odluči posvetiti Škorpionima?


Gdje ćete dočekati novu godinu i u čijem društvu? Možda sami?
Kako će retrogradna Venera utjecati na godišnje horoskope rođenih u razdoblju od 5. ožujka do 16. travnja?


Kome će Mars donijeti obilje strasti, a kome manjak energije? Jesu li Strijelci, Jarci i Vodenjaci u prvoj ili drugoj grupi?


I… Još malo o Saturnu koji će krajem 2017. izaći iz znaka Strijelca i otići do Jarca. Ima li razloga za brigu? Hoće li Strijelci odahnuti, a Jarci… Što?


“Koje su vam poklone pripremile planete u 2017. godini” naziv je astrološke radionice što će danas. 16. prosinca, biti održana u Rijeci, u Kružnoj 8, s početkom u 17 sati, a vodi ju astrologinja Dunja Fućak. Prijave su obavezne, mailom na [email protected] ili putem Facebook stranice, jer se radi na natalnim kartama osoba koje sudjeluju na radionici. Više informacija na web stranici Astroring.com.