Astrološka prognostika

Astrolog ima slobodan dan? Ništa zato, naučite sami tumačiti tranzite planeta

P. N.

Naučite sami tumačiti tranzite planeta

Naučite sami tumačiti tranzite planeta

Dobiti odgovore na pitanja koja nas okupiraju, dok se naš astrolog možda bavi planinarenjem ili vezenjem goblena, za mnoge je ljubitelje astrologije jedan od najvećih i najzanimljivijih izazova, te će se stoga na prvoj u nizu radionica u petak, 17. veljače u Kružnoj  8/2 u Rijeci od 17 do 19.30 sati učiti tehnika prognoziranja zvana tranziti, koja se bazira na trenutnom kretanju planetaGdje, kada, tko s kim, što, kako, zašto, pitanja su na koja svatko nekad češće, a nekad rjeđe, nekad manje, a nekad baš ono strastveno, poželi saznati odgovore. Da biste si udovoljili čak i onda kad vaš astrolog ima slobodan dan, potrebno je ovladati tehnikama astrološke prognostike, a upravo njima je i posvećen ciklus radionica astrologinje Dunje Fućak što počinje u petak, 17. veljače temom “Tranziti”, kada će u Kružnoj  8/2 u Rijeci od 17 do 19.30 sati biti održana prva radionica. Dobrodošli su svi koji žele proširiti svoje znanje astrologije.


Dobiti odgovore na pitanja koja nas okupiraju, dok se naš astrolog možda bavi planinarenjem ili vezenjem goblena, za mnoge je ljubitelje astrologije jedan od najvećih i najzanimljivijih izazova, te će se stoga na prvoj u nizu radionica učiti tehnika prognoziranja zvana tranziti, koja se bazira na trenutnom kretanju planeta.


Učit će se što su efemeride i kako iz njih otkriti gdje se koja planeta nalazi sada ili u određenom trenutku koji nas zanima, kako povezati svakodnevno kretanje planeta s našim natalnim kartama, kako iskoristiti energiju planeta koje trenutno imaju utjecaj na naš „chart“. Tranziti su kao netko tko vam kuca na vrata –  ili ćete otvoriti i pustiti ih u svoj život ili ćete se vratiti u krevet. Ili izradi goblena, tko zna.
Najbitniji su spori tranziti Jupitera, Saturna, Urana, Neptuna i Plutona, pa će polaznici radionice do u detalje saznati o djelovanju njihovih tranzita. Ove planete imaju najviše utjecaja kada su u aspektu s osobnim planetama, pa će drugi dio radionice biti posvećen radu na pojedinačnim horoskopima kako bi se u praksi vidjelo koja životna područja su kome upravo aktualna i koji će veliki aspekti obilježiti razdoblje koje dolazi.