Savjeti

Kako odabrati idealan mobitel i tablet za školarce?

NL native

Foto iStock

Foto iStock

Izdvojili smo nekoliko pristupačnih i atraktivnih modela iz mobis.hr ponudeHuawei  mobiteli trenutačno su najpoželjniji i najomiljeniji modeli pametnih telefona.


Trenutačno postoji  odlična priliku za kupnju novih modela  Huawei P Smart Z i Huawei P30 lite uz koje se do 15.9.2019. mogu na  poklon dobiti i zvučnici.. Osim vrhunskih fotografija bez kojih školarci ne mogu, ovi modeli imaju velike fullView zaslone koji su idealni za omiljene mobilne aktivnosti, od igrica do multimedije.


Huawei P Smart Z pametni je telefon, uređaj koji na tržište mobilne industrije donosi neke od najmodernijih trendova poput zaslona od ruba do ruba i pop-up kameru. Uređaj je osmišljen i dizajniran upravo za mlađu publiku, prvenstveno studente i mlade intelektualce.
Budući da se upravo ta mlađa publika ne odvaja od ekrana, dobro je znati da je veliki 6.59“ zaslon osigurao dodatnu zaštitu od štetnog zračenja iz plavog spektra.


Kombinacija velike površine zaslona s odličnim procesorom i velikom radnom memorijom čini ovaj mobitel idealnim za gaming i gledanje omiljene multimedije, glatko i bez zastajkivanja.


Prednja kamera je jedan od najatraktivnijih značajki ovog modela. Skrivena u gornjem dijelu telefona, potrebna joj je svega sekunda da se pojavi ili povuče, što znači da je riječ o zbilja funkcionalnom alatu. Testovi pokazuju da ova 16MP kamera može izdržati i opterećenje od čak 100.000 otvaranja bez ikakvog oštećenja.


 


Huawei  P30 lite s moćnom 48 MP trostrukom kamerom idealan je model za sve umjetnički nastrojene srednjoškolce kojima je fotografija omiljena zanimacija. Huawei P serija odavno je postala predvodnik u mobilnoj fotografiji, a Huawei P30 lite je najnovija, povoljna verzija omiljenih modela.


Približavajući visokokvalitetne fotografije mladima, Huawei P30 lite im omogućuje da obilježe trenutke u kvaliteti potrebnoj za ispis postera ako to požele. Trostruka kamera sastoji se od glavne 48 MP, ultra širokokutne od 8 MP te senzora dubine. Visoka rezolucija i podrška za širokokutno fotografiranje uparene su s Huaweijevim AI algoritmima, a fotografije koje korisnici na kraju dobivaju su na razini onih snimljenih u studijima u kojima se koristi profesionalna oprema.


Huawei tableti, odličan odabir za svakog školarca


Osim mobitela koji imaju relativno mali ekran, dobra odluka je i tablet, ako se tražiš praktičnu, prenosivu i kvalitetnu zamjenu za laptop ili stolno računalo, Huawei tableti odličan su odabir. Brojne aplikacije olakšat će i učiniti učenje zanimljivije svim školarcima. Huawei Mediapad M5 još je atraktivniji izbor zahvaljujući i Huawei olovčici koja dolazi u paketu.  Huawei tableti su na 10% popusta do 1.9.2019. ili do isteka zaliha.Huawei MediaPad M5


Ergonomskog dizajna, tablet Huawei MediaPad M5 sadrži 2.5D stakleni zaslon 2K rezolucije, a dostupno je u veličinama 8.4“ i 10.8“.


Ultra precizna olovka Huawei M-Pen s visokom osjetljivosti na pritisak s kojom se olakšava crtanje, unos bilješki i korištenje aplikacija, odličan za moderan pristup učenju.


Alcatel 1S, 3GB radne memorije za samo 899 kuna!


Alcatel 1S zanimljiv je odabir za školarce jer za samo 899 kuna ima 3GB radne memorije, što omogućava još više multitaskanja za još više zabave i lakše pokretanja igrica i aplikacija toliko važnim svim mladima.


Nokia mobitel na tipke, super izbor za prvašiće


Za prvašiće nema idealnijeg od šarenog, izdržljivog i praktičnog mobitela na tipke. Idealan su odabir za učenike koji su tek krenuli u prvi razred osnovne škole jer im ne odvlače pažnju za vrijeme nastave, a roditeljima pružaju dodatnu sigurnost. Ako požele i neku igricu  nije odmet reći da je i predinstalirana Nokia zmijica. Nokia mobiteli na tipke i pametni telefoni su na 10% popusta do 1.9.2019. ili do isteka zaliha. 


Više savjeta kako se pripremiti za prve školske dane potražite u web specijalu Novog lista POVRATAK U ŠKOLU