Party

Više nemate ideja za proslavu dječjeg rođendana? Imamo 7 originalnih

Lucija Sučić

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Donosimo neke od korisnih ideja s kojima ne možete promašitiDječji rođendan je iza ugla, a još uvijek nemate ideju što za proslavu?


Donosimo neke od korisnih ideja za organiziranje dječjih rođendana s kojima ne možete faliti, a djeci će biti zabavno i nezaboravno iskustvo.


Važno je imati na umu interese i sklonosti djeteta kada planirate zabavu, tako da ove savjete promatrajte kao inspiraciju te ih prilagodite vašem mališanu.


Organizirajte tematsku zabavu
Neka vam inspiracija bude omiljeni film ili knjiga vašeg mališana, a prostor za zabavu potom možete ukrasiti u skladu s temom i planirati aktivnosti i igre koje su povezane s njom.


Na primjer, ako je djetetov omiljeni film Harry Potter, možete organizirati tečaj napitaka ili partiju metloboja.


Rođendan na otvorenom


Ako vrijeme to dopušta, super ideja je i avantura na otvorenom, poput pješačenja, planinarenja, izleta na plažu ili piknika. To je sjajna prilika da se djeca poigraju na svježem zraku i zabave sa svojim prijateljima.


Zajedničko kuhanje


Ovo je zabavan način da vašeg mališana naučite neke nove vještine. Jedna od ideja je da zajedno ispečete tortu u kojoj ćete kasnije svi skupa uživati!


Organizirajte igru ili sportski turnir


Ako vaše dijete voli sport ili (društvene) igre, super ideja je organizirati turnir u kojem će svi uzvanici, a i slavljenik ili slavljenica uživati i pritom se dobro zabaviti.


Dobar stari prespavanac


Radi se o klasičnoj rođendanskoj zabavi koja je uvijek hit među djecom. Možete organizirati pidžama party, gledanje filma, razne igre i prirediti grickalice tako da čitava večer bude ispunjena zabavnim aktivnostima.


Isplanirajte izlet


Ovo može biti sjajan način da proslavite rođendan i uz to stvorite neke lijepe uspomene. Možete isplanirati jednodnevni izlet u obližnji grad ili atrakciju kao što je zabavni park, zoološki vrt ili muzej.


Organizirajte talent show ili karaoke zabavu


Još jedan zabavan način za proslavu posebnog dana u kojem će djeca zasigurno uživati je talent show ili karaoke. Možete postaviti pozornicu, prostor za ‘publiku’ i ostale dijelove scenografije za efekt pravog showa.