Lukabu vjenčanice

U potrazi ste za vjenčanicom? Provjerite novu kolekciju vjenčanica domaćeg dizajna Lukabu

Mija Dropuljić

FOTO/Maps of light

FOTO/Maps of light

Novom kolekcijom Lukabu najavljuje i međunarodnu dostavu vjenčanica i izvan Hrvatske.Dizajnerica Marina Jerant uvijek je kreirala za žene koje vole biti primijećene, no ovaj put poigrala se s nešto drugačijim teksturama u dizajnu. Svi modeli nose jasan novi Marinin potpis – potpuno su očišćeni, jasnih su krojeva i minimalističkog stila.


Materijali koje dizajnerica Marina koristi su oni već tradicionalno rezervirani za vjenčanice – svila, saten, til i čipka, a dvije haljine iz lookbooka posebno se ističu 3D cvjetnim aplikacijama.


lukabu_vjencanice
lukabu_vjencanice


lukabu_vjencanice


Hit kolekcije je off-the-shoulder model od lepršave viskoze koja je već na listi čekanja zbog velikog interesa.


Na prvu jednostavna  kolekcija, traži prije svega da ozbiljno sagledamo svoj život i shvatimo što nam treba, što volimo, a što nam stvara šumove u životu – polazne su misli dizajnerice, što je vidljivo u raznovrsnosti modela, spajanju suprotnosti koje na kraju dovode do potpunog sklada. U trenutku je sve kako bi i trebalo biti – opušteno, tijelu ugodno, a ujedno intuitivno i snažno.


lukabu_vjencanice


lukabu_vjencanice


lukabu_vjencanice


Odlične su vijesti da Lukabu omogućava i međunarodnu dostavu pa ako ste u potrazi za vjenčanicom koja će odisati vašom osobnošću, a nalazite iz izvan granica Hrvatske, posjetite stranicu www.lukabu.com dogovorite vjenčanicu koje je stvorena samo za vas.


Make up: Aura Beauty Style
Hair: Magis Studio
Model: Petra Krpan
Fotograf: Maps of light