Maske od voska

Stručnjaci upozoravaju na ove opasne beauty tretmane s TikToka

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Kozmetički salon oduševio svojim videima, no oni su opasniNizozemski kozmetički salon podigao je puno prašine svojim videima koji su na društvenoj mreži TikTok postali viralni. Zbog njih je salon stekao skoro milijun pratitelja, a pojedini uraci imaju i preko 22 milijuna klikova. Sve to zbog bizarnih beauty tretmana. 


Naime, nizozemski salon Kapsalon Freedom obavlja veoma bizarne beauty tretmane kojima skidaju neželjene dlačice na tijelu, uključujući i lice.


Ono zbog čega je dotični beauty tretman podigao toliko prašine jest bizarnost obavljanja cijelog postupka. Naime, na lice se nanosi gusta zelena smjesa voska koja može biti opasna ako je pregusta jer može začepiti dišne kanale. 


@kapsalonfreedomboxmeer##viral ##viral @boef ##Voorjou ##fooryou ##challenge ##viralvideos ##kapsalonfreedomboxmeer♬ origineel geluid – KapsalonfreedomKako Tag24 piše stručnjaci su se oglasili na dotične video komentirajući da je cijeli postupak opasan za zdravlje, a posebno se ne savjetuje obavljanje postupka na djeci. 


Nažalost, korisnici TikTok su oduševljeni te rado dijele dotični sadržaj. Stručnjaci objašnjavaju da bi se to trebalo izbjegavati jer bi krajnji korisnik mogao doći da ideju da dotični postupak isproba kod kuće.