Prava mala čuda

Hobi pretvorila posao: Puše seksi balone od žvakaćih guma i zarađuje na tisuće dolara

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Maštarije uz žvakaće gume.Jeste li kao dijete imali hobi kojeg ste obožavali, a često ste zbog njega upadali u nevolje? Ti se događalo mladoj Julz koja je danas svoj hobi iz djetinjstva pretvorila u dobro plaćen posao. 


Kako Tag24 piše, Julz je na društvenim mrežama poznata pod JBuxom, a oduvijek je obožavala žvakaće gume. Kao dijete je zbog toga često završavala u uredu ravnatelja jer jednostavno nije htjela pljunuti svoju omiljenu “kaugumu”. 


Ljubav se nastavila i nakon škole, a Julz je počela eksperimentirati i igrati se s puhanjem velikim balona. U početku joj nije baš išlo, no danas uz pomoć desetaka žvakaćih guma zna raditi prava mala čuda. Ispričala je kako su žvakaće gume ujedno i dio njenih seksualnih maštarija te vođena tim je otvorila profil na stranici My.Club gdje objavljuje seksi sadržaj sa žvakaćim gumama. 


Julz je objasnila kako je i dalje puhanje balona tek posao sa strane jer zarada zna varirati od mjeseca do mjeseca. No, istaknula je kako se tu radi o ciframa u vrijednosti od par tisuća dolara.