Prizivamo ljeto

Pull&Bear ima odličnu kolekciju kupaćih kostima. Nosit ćemo ih i kad trendovi prođu

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Modeli koje ćemo rado nositi i iduće godineProljeće čini se nema još namjeru zavladati. Par toplijih dana, zamijenio je snijeg, bura i kiša, a iz dna ormara smo izvukli već spremljene toplije stvari. Dok vani vlada hladna realnost, u mislima već prizivamo ljeto. Osjećamo tople sunčeve zrake na koži i bezbrižnost dugih ljetnih dana, a u tim maštanjima s o već uskočili u kupaće kostime. 


Popularni high street brend Pull&Bear očito misli isto jer je predstavio fantastičnu kolekciju kupaćih kostima zbog kojih želimo da ljeto što prije dođe. Ili bi zbog njihovih modela se čak upisali i na plivanje. Kolekcija je odlično posložena. Nudi pregršt trendi modela koji su se sramežljivo pojavili prošlog ljeta, no za ovu godinu su se nametnuli kao must have. 


Krojevi su jednostavni i nepretenciozni, u isto vrijeme izuzetno trendi, ali i bezvremenski. U njihovim kupaćim kostimima ćete zablistati ovog ljeta, ali ih se nećete zasititi i iduće godine. 

Posebno pozornost plijene kupaći kostimi od frotira kojeg su popularizirale mnogobrojne svjetske trendseterice. Nezaobilazni su i pleteni badići koji se također ubrajaju u najpopularniji modele. Odlična je opcija što većinu modela možete međusobno kombinirati.