Ženstvenost u fokusu

Ovog proljeća nose se marame! Izgledaju predivno

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Jedna model je ljepši od drugog

Marame su onaj modni dodatak koji je često prilikom slaganja modnih kombinacija zanemaren. To je šteta jer lijepa marama može transformirati cijeli styling.


Marame nisu samo lijepe one su i izuzetno praktične, a mogu se nositi na različite načine. Možemo ih vezati oko vrata. U tom slučaju služe kao ogrlica, no u isto vrijeme i griju. S maramama najčešće ukrašavamo frizure, no isto tako mogu poslužiti i kao zanimljiv detalj na, primjerice, torbici.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)Marame već duže vrijeme nisu bile u fokusu, no to se ovog proljeća mijenja. Ne morate imati vespu niti proljetni godišnji odmor provesti na Amalfi obali ili u Provansi – marame možete nositi i dok se šetate Korzom.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)Brojne modne influencerice su već sada pokazale kako nositi marame. Predviđamo kako će se ovaj ženstveni dodatak nositi i tijekom cijelog ljeta.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)Na police high street brendova već su stigli prvi primjerci koji, moramo priznati, izgledaju poput pravih umjetničkih djela. Donosimo pregled najljepših marama ovog proljeća.Zara (15,95 eur)


H&M (9,99 eur)


Mango (12,99 eur)


Reserved (12,99 eur)


Zara (15,95 eur)


H&M (15,99 eur)


Pull and Bear (7,99 eur)


Reserved (12,99 eur)


Zara (12,95 eur)


Pull and Bear (7,99 eur)


Mango (12,99 eur)