Oda bojama, uzorcima i ženstvenosti

Anita Pokrivač predstavlja novu kolekciju koja je spoj suvremenih trendova i klasične elegancije

Life

Izašla je kolekcija za proljeće/ljeto 2024.

Anita Pokrivač s ponosom najavljuje lansiranje svoje nove kolekcije za proljeće/ljeto 2024. pod nazivom SS24, koja obiluje živahnim bojama, uzorcima te cvjetnim lepršavim haljinama, izrađenima od laganih, prirodnih tkanina, poput 100% viskoze i 100% pamuka.


Od svog osnutka 2012. godine, Anita Pokrivač Design brend stekao je reputaciju kroz svoj prepoznatljiv stil i estetiku koja slavi ženstvenost, romantičnost i lakoću nošenja. Nova kolekcija nastavlja taj naslijeđeni duh, pružajući ženama osjećaj slobode i samopouzdanja u svakom koraku.

“Kolekcija predstavlja spoj suvremenih trendova i klasične elegancije“, izjavila je Anita Pokrivač, osnivačica brenda. „Svojim širokim spektrom boja, uzoraka i tekstura, želimo osnažiti žene da izraze svoju individualnost i istaknu svoju ljepotu.“

Glavna nit vodilja kolekcije je lakoća nošenja, što se ogleda u fluidnim krojevima, prozračnim tkaninama i pažljivo odabranim detaljima. Svaka haljina, suknja ili bluza izrađena je s pažnjom i strašću, nudeći kombinaciju udobnosti i stila za svaku prigodu, od opuštenih šetnji do elegantnih večernjih događanja. 

Anita Pokrivač Design brend ističe se svojom predanošću održivosti i kvalitete. Sve tkanine koje se koriste su prirodne, što osigurava udobnost i prozračnost tijekom toplih ljetnih dana, dok istovremeno podržava ekološki osviještenu proizvodnju.