Prugice su uvijek IN

Pronašli smo najljepše haljine na prugice do 300 kn

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

S haljinom na prugice nikad ne možete pogriješitiTeško je zamisliti ljeto bez barem jednog komada s prugicama. Ove sezone nosit ćemo upečatljive haljine na prugice. Ti statement komadi dozivaju toplo vrijeme i bezbrižno uživanje u omiljenom kafiću uz obalu. Za fantastična ljetni styling dovoljna je što sama jedna dobra haljina na prugice. 


Prugice su onaj motiv koji nikad ne izlazi iz mode. To je vječni komad kojeg volimo nositi tijekom cijele godine, a posebno nam je drag kada stignu toplije temperature. 


Ove godine se odvažite i odaberite statement haljinu na prugice u kojoj ćete plijeniti poglede gdje god se pojavite. Ovaj tip haljina se veoma jednostavno kombinira. Kako je sam po sebi upečatljiv i snažan, traži minimalne i bazične modne dodatke – omiljene jednostavne sandale i jednobojna torbica zaokružit će izvrsno ljetni styling. 
Provjerili smo aktualnu ponudu haljina na prugice kod vodećih high street brendova te smo našli komade čije cijene ne prolaze 300 kn. Na vama je samo da odaberete svog favorita. 


Zara (199,90 kn)


Pull&Bear (119,90 kn)


Mango (249,90 kn)


Zara (229,90 kn)


Pull&Bear (119,90 kn)


H&M (39,99 eura)


Reserved (229,90 kn)


Stradivarius (199,90 kn)


H&M (14,99 eura)


Zara (299,90 kn)