Beauty ikona

Ovo je parfem koji redovito nosi Victoria Beckham. Možete li pogoditi koji?

Mija Dropuljić

FOTO: IG@victoriabeckham

Iznenadit će se kako karakterističan parfem bira poznata dizajnericaVictoria Beckham nije samo modna ikona i poznata modna dizajnerica nego i beauty ikona. Njen omiljeni parfem, očekivano, nije naveliko poznat niti je dio svjetski poznatog i razvikanog beauty brenda. Victoria bira nišni parfem i to onaj brenda Vilhelm Parfumerie. 


Iza njega stoji Amerikanac švedskih korijena Jan Ahlgren koji je dio svog života proveo na relaciji Švedska-SAD da bi na kraju svoj dom pronašao u New Yorku gdje je ujedno i sjedište tvrtke. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Vilhelm Parfumerie (@vilhelm_parfumerie)

Omiljeni parfem Victorije Beckham iz ponude brenda Vilhelm Parfumerie je Room Service (138 eura), ženstveni miris u kojem dominiraju note nektara mandarine, kupine, orhideje, bambusa, ljubičice i mošusa. 


Ovaj miris je po mnogočemu karakterističan i nije tako jednostavan za nošenje. Inspiraciju je Jan pronašao u ikoni Greti Garbo, točnije u cvjetnoj aromi njenog apartmana u Carlyle hotelu u New Yorku.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Vilhelm Parfumerie (@vilhelm_parfumerie)Očekivano ovaj parfem je često rasprodan, a kako sigurno uskoro nećemo putovati u New York, nabaviti ga možemo i online