Živite glasno i u boji

Ove Urban Decay PRINCE palete sjenila za oči su pravi kolekcionarski primjerak

Life

FOTO: PR

FOTO: PR

Teško se odlučiti samo za jednu paletu sjenila za očiPoznati beauty brend Urban Decay predstavio je dvije fantastične palette sjenila za oči koje su nadahnute Princeovim kultnim stilom.


U pitanju je limitirano izdanje koje je pravi kolekcionarski primjera te odaje počast kreativnom geniju Princeu. U ponudu stižu dvije palete, U GOT THE LOOK i LET’S GO CRAZY, koje sadrže bogato pigmentirane nijanse koje se protežu u rasponu od metalik zlatne, biserno bijele i prepoznatljive Prince ljubičaste.

Palete su pažljivo kreirane u suradnji s Prince Estateom, a kampanju predstavlja model i glumica Damaris Lewis.


Paleta U GOT THE LOOK potpuno je veganska te sadrži bogato pigmentirane nijanse, koje se iznimno lako blendaju i protežu se u rasponu od biserno bijele i metalik zlatne do duboke plavo-ljubičaste i crne sa svjetlucavim završetkom.Paleta LET’S GO CRAZY dolazi s deset potpuno novih nijansi u rasponu od kremasto ljubičaste i presijavajuće ljubičaste do patlidžan ljubičaste s metalik završetkom i duboke plave sa svjetlucavim završetkom. Svaka od ovih jedinstvenih nijansi može se istaknuti sama, baš poput Princeovih nezaboravnih solo dionica na gitari, ili kombinirati s drugim nijansama, poput harmonije.Palete sjenila za oči dostupne su ekskluzivno na www.douglas.hr po cijeni od 425 kn.