French Fade

Novi stil francuske manikure sada dolazi u suptilnijoj i zagasitoj verziji

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Klasični francuski nokti su stvar prošlosti

Ako stojite ispred svoje kolekcije lakova za nokte ili sjedite u salonu za nokte kojem vjerujete i ne znate koja bi vam se manikura sljedeća svidjela, imamo savršeno rješenje za vas! Zagasita francuska manikura nudi elegantnu varijaciju popularnih francuskih noktiju.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Emily Davies-O’dell (@_ivynailart)Klasične francuske nokte karakterizira jednostavan izgled nježno ružičastog i bijelog laka za nokte. Ovaj je dizajn sada dostupan u mnogim različitim verzijama i kombinacijama boja, uključujući nevidljive francuske nokte ili ukošene francuske nokte.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Nail Salon Vancouver (@euronails.art)Ali sada dobivaju potpuno novo lice: zagasitu verziju! Kao što naziv sugerira, riječ je o gradijentnoj francuskoj manikuri. Lak u boji i bijeli lak za nokte pomiješani su zajedno u nježni ombre, stvarajući elegantan prijelaz koji apsolutno privlači pažnju kako u svakodnevnom životu tako i za večernje izlaske.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Madelene Wolf (@maddewolf)Vašim noktima nije potrebna određena duljina ili oblik za ovakav dizajn. Popularni izgled možete bez problema postići kod kuće u samo nekoliko koraka. Dakako, prvo isturpijajte nokte na željenu duljinu, nježno odmaknite zanoktice i ispolirajte nokte turpijom za poliranje. Nanesite temeljni lak za zaštitu noktiju.


Sada dolazi osnovna boja. Ovdje su prikladni poluprozirni lakovi nude, ružičastih ili boja marelice. Zatim obojite vrh nokta. Počnite od gornje trećine i pokrijte je slojem bijelog laka za nokte.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Lackat (@lackat)Kako biste pomiješali boje, možete koristiti malu spužvicu za šminkanje ili aplikator za sjenilo. Nježno utapkajte nokat na liniji gdje se spajaju dvije boje, time dobivate taj željeni zagasiti napredak između nijansi. Ako vam se prijelaz i dalje čini pregrub, možete dodati mali trag osnovne boje na sredinu nokta. To dodatno olakšava blendanje laka za nokte. Na kraju nalakirajte nokat sjajnim prozirnim lakom kako bi manikura bila posebno postojana. I to je to!