Život priča filmske priče

Muž je ostavio da bi otišao na njihov medeni mjesec. S drugom ženom

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Istinu je otkrila na bolan načinČesto se znamo prilikom gledanja raznih ljubavnih filmova zapitati tko smišlja te nerealne scenarije. I onda čujemo priču iz stvarnog života. Jednu takvu priču donosi i britanski Mirror


Kathryn (pravo ime je poznato redakciji) je bila uvjerena kako njen skoro petogodišnji brak ide u najboljem smjeru. Muž je čak predložio da odu napokon na medeni mjeseci na koji nisu bili nakon vjenčanja. 


Par je pronašao ponudu jednog luksuznog hotela u kojem su htjeli odsjesti već neko vrijeme. Muž joj je rekao da će rezervirati smještaj nakon posla. 
Nakon posla Kathryn je primijetila kako se njen muž čudno ponaša. Nije bio uzbuđen zbog medenog mjeseca. Umjesto da rezerviraju smještaj, on je zatražio razvod. 


Kathryn je bila devastirana i razvod joj je teško pao. Da je možda treća osoba u pitanju pomislila je tek nakon što su joj to pitanje postavljali prijatelji. Da nešto nije kao inače, počela je shvaćati kada su je prijatelji počeli izbjegavati. 


Odlučila je doznati pravu istinu. Pozvala je prijateljicu na doručak, no u restoranu ju je dočekala još jedna prijateljica. Obje su rekle da joj moraju nešto priopćiti. Naime, jedna dobra zajednička prijateljica je u vezi u njenim bivšim mužem. 


Kathryn je odmah nazvala bivšeg muža i dotičnu prijateljicu, no nitko nije odgovorio na njen poziv. Nakon toga je otišla na prijateljičin posao, no tamo su joj rekli da je ona na godišnjem. 


Tada se sjetila da je to bio tjedan kada su ona i njen bivši muž pričali da odu na medeni mjesec. Na društvenim mrežama je vidjela kako se novopečeni ljubavni par zabavlja upravo u hotelu u kojem je Kathryn napokon trebala uživati u svom medenom mjesecu.