Uzaludna bitka

Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima ostaju mamini sinovi. Bolje da odmah odustanete

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Ako ste u vezi sa Djevicom, primijetit ćete da svaka odluka koju donese uključuje njegovu mamu

Svi smo se barem jednom susreli s “maminim sinovima” u obliku odraslih muškaraca koji se vječito ispovijedaju mamama, traže njihove savjete i kroz život koračaju privezani za njezinu suknju. Iako su ljubav i poštovanje prema majci kvalitetne vrline, pretjerivanje dovodi do razdora u ljubavnim vezama jer osjećaj da ste stalno morate uspoređivati i boriti s njegovom majkom, sve je samo ne dobar.


Prema zvijezdama, četiri se horoskopska znaka u ovoj kategoriji posebno ističu.


Djevica


Ako ste u vezi sa Djevicom, primijetit ćete da svaka odluka koju donese uključuje njegovu mamu. Ništa se u njihovu životu ne može dogoditi bez maminog znanja ili odobrenja. Što je najbolje, Djevice u ovom slučaju ne vide ništa disfunkcionalno, a svakoga tko smatra da je njihova mama u krivu stići će njihov bijes.


Škorpion


Iako je većina Škorpiona neovisna, imaju snažnu majčinsku figuru u životu. Njegova mama je poput osobnoga Boga i uvijek je u pravu. Škorpioni će često usporediti partnericu s mamom jer očekuju da se ponaša poput nje.


Bik


Svaki Bik ima tendenciju obožavanja mame. Kada je ona prisutna, dozvolit će joj da ga tretira poput bebe i ugađa mu. Toliko je naviknut na majčinu brigu i nikada je ne može izazvati. Koliko god imao godina, kraj mame se osjeća neznatno malenim.


Rak


Rakovi s mamom pričaju na dnevnoj bazi i to više nego što pričaju sa suprugom. Ako ne razgovaraju, onda se dopisuju pa će njegova mama uvijek znati i previše o njegovu životu, poslu i partnerici. Nudi mu mudri savjet i upućenija je u sve više nego njegova žena, a Raku to odgovara.


Mnogi od navedenih iskuse razočaranje i propast veze jer ne postoji dovoljno mjesta u ljubavnom odnosu kada je sve pod povećalom njihove majke. Unatoč tome, ostaju mamini sinovi do kraja života, piše PinkVilla.