Iz bikinija u odijelo

S godišnjih odmora natrag na posao: Donosimo prijedloge outfita zbog kojih ćete se natjerati u ured

Sanda Milinković

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

Za sve one koji se uskoro vraćaju s godišnjih odmora, ali i za sve one koji svoj nisu mogli iskoristitiNema ništa bolje nego kada se po ovim vrućinama uputite na neku od predivnih morskih lokacija i na nekoliko dana zaboravite da postoji svijet oko vas. Oblačite se lagano i udobno, a najbolji prijatelji su vam šlape, bikini i možda pokoja haljina za romantične šetnje po rivama.


Isto tako, nema ništa gore nego kada se vratite iz stanja blaženstva koje vas je pratilo na godišnjem odmoru pa se po istim tim vrućinama morate odijevati za posao. Nema više japanki, bikinija niti malo duže pamučne majice koja vas je odlično služila do plaže i nazad. Vrijeme je za povratak u stvarnost te nešto ozbiljnije modne kombinacije za tople dane na poslu.


Osim sretnika koji se vraćaju s godišnjih odmora, mnogi (od nas) provode ljeto na svom radnom mjestu pa za slučaj da ste izgubili volju za sređivanjem, pomažemo vam u vraćanju ljubavi prema modnoj igri.


Ljetni uredski outfiti
Sa suknjama ne možete pogriješiti! Ponuda na tržištu je šarolika, a kombinirati se mogu vrlo jednostavno, uz ljetne košulje i bluze ili uz običan t-shirt te sandale na ravnu ili povišenu petu. Kombinacija definitivno pripada kategoriji omiljenih ljetnih outfita koji su prikladni i za ured i za trenutke poslije posla.

Za one koji se ugodnije osjećaju u hlačama, tu su one od udobnih materijala koji koži ljeti dozvoljavaju da diše. Popularni visoki struk i širi kroj na užu majicu ili košulju dat će vam potrebnu dozu profesionalnosti, ali i opuštenosti.

Kao posebno moćan poslovni outfit ističe se odijelo, a iako je ponuda puno bogatija u hladnijim sezonama, ljeti se mogu pronaći odijela kraćih rukava i laganijih materijala u kojima ćete svakako proći zamijećeno.

Kraljica svih godišnjih doba i prigoda svakako je haljina koju je možda čak i najjednostavnije odabrati za visoke temperature. Jednobojne, višebojne, s uzorcima i snažnim printovima do neobičnog dizajna, haljina će se savršeno uklopiti u radnu atmosferu, a vama pružiti osjećaj samopouzdanja, sigurnosti i prije svega, udobnosti u onome što nosite.