Stil

7 zlatnih savjeta uz koje ćete uvijek izgledati besprijekorno u svojoj odjeći

Dijana Ljubanović

FOTO/Unsplash

FOTO/Unsplash

Pobrinuti se da vam najvažniji komadi savršeno pristaju jedno je od najosnovnijih stilskih pravila

Jednostavnost je ključna bez obzira na estetiku. Prije nego što postanete veliki i hrabri, početak jednostavnog i šik je najbolji način za stvaranje čvrstih temelja. Budite unutar ljepote i šminke, dizajna interijera ili u svom vlastitom ormaru. A danas, tu počinjemo; ormar. Stvorite bolje sebe, s boljim stilom, imajući na umu ovih 15 modnih savjeta svaki dan!


Kroj je važan


Pobrinuti se da vam najvažniji komadi savršeno pristaju jedno je od najosnovnijih stilskih pravila. Od vaših blejzera i hlačica do vaše male crne haljine, sve bi trebalo biti pravilno pripijeno uz vaše tijelo.


Traper će uvijek biti u modi


Traperice ne samo da će uvijek biti u modi, već je važno imati nekoliko parova koji vam odgovaraju. Bilo da su zvonastog kroja, visokog struka ili skinny, trebat će vam neki traper skriven u ormaru koji vam dobro stoji i koji će postati svestrani komad vašeg ormara. Obucite se i udobno odjenite u svoje omiljene parove koje ćete kombinirati s atraktivnim bluzama i blejzerima.


I tako je uvijek i s crno-bijelim kombinacijama


Uparivanje crno-bijele boje uvijek će također biti u stilu. Kad ste u nedoumici, stvorite crno-bijeli ansambl koji odgovara trenutku. Bilo da se radi o poslu, školi ili događaju zbog kojeg ste pod stresom, s ovom klasičnom kombinacijom doista nikada nećete pogriješiti.


Uvijek imajte malu crnu haljinu pri ruci


Svi smo to već čuli. Mala crna haljina – ona koja dobro stoji i u kojoj se osjećate samouvjereno – morate imati kako bi vaši ormari bili kompletni. Ona je prva pomoć kod svih iznenadnih izlazaka, poslovnih večera ili svečanosti kada vam je važno ostaviti dobar dojam.


Nosite pravo donje rublje


Ne samo da nosite pravo donje rublje uz svoju odjeću, već ga imajte pri ruci! Grudnjaci koji pristaju, gaćice koje se ne povlače, klize ili ocrtavaju. Pitajte prodavačice da vam pomognu odabrati prave komade za svoje tijelo. Kad ste u nedoumici, opremite se kako treba, možete se samo ugodno iznenaditi.


Naučite kako učiniti da outfit izgleda drugačije s dodacima


I najjednostavnija odjevna kombinacija izgleda očaravajuće ako joj dodate atraktivne modne dodatke. Dobar nakit, marame


Čišćenje svakih šest mjeseci


Sjajan način da svoj ormar držite pod kontrolom je pročišćavanje! Akon eke komade niste nosili 6 mjeseci, vrijeme da ih se riješite i zato preporučujemo čišćenje svakih 6 mjeseci. Dvaput godišnje, prije promjene godišnjih doba, riješite se starog (i napravite mjesta za novo).