Uh

Majka ostala šokirana kada je pomakla krevet svog sina tinejdžera

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Video je prikupio mnogo pregleda brojnih majki diljem svijetaJedna majka iz Sjedinjenih Američkih Država bila je uvjerena kako je njeno domaćinstvo čisto i uredno. No, onda je pomakla krevet svog sina tinejdžera od zida i ostala je šokirana što se sve skrivalo pod krevetom. 


Amanda Nighbert je na svojim društvenim mrežama objavila video u kojem je pokazala što je sve zatekla pod krevetom svog sina. U videu možemo vidjeti kako u društvu svojih kćeri ulazi u sinovu sobu u kojoj je napokon pomaknut krevet koji je bio cijelo vrijeme uza zida. 

Tinejdžer je očigledno kradomice konzumirao razne grickalice u svojoj sobi, no umjesto da ih baci u smeće, on je sve bacao iza kreveta. U pitanju nije vrećica ili dvije nego toliko smeća da bez problema napuni veliku vreću. 


U videu vidimo također kako mladac na koncu usisava prostor iza kreveta, a mnogobrojni komentari su pokazali koliko su i gledatelji šokirani. No, s druge strane bilo je tu komentara majka koje imaju sličnih problema sa svojim sinovima gdje čak i prijetnja da će miševi doći u sobu nimalo ne pomaže.