APIVITA WINE ELIXIR

Tražite laganu dnevnu kremu protiv bora i sa SPF30? Isprobajte ovaj novitet na tržištu

Mija Dropuljić

apivita_krema

apivita_krema

Nova krema iz Wine Elixir linije štiti od UVB i UVA (PA++) zračenja s prirodnim i organskim filterima te sprječava i smanjuje pojavu tamnih mrlja uzrokovanim suncem ili faktorima povezanima sa starenjem.Apivita, grčki brend prirodne kozmetike nadopunio je svoju najpopularniju Wine Elixir liniju s laganom dnevnom kremom protiv bora i za učvršćivanje lica sa zaštitnim faktorom  SPF30.


Uz ovaj novi proizvod, u Wine Elixir liniji nalaze se i krema lagane teksture protiv bora i za učvršćivanje kože lica, krema bogate teksture protiv bora i za učvršćivanje kože lica, obnavljajuća noćna krema za lice, serum protiv bora i za učvršćivanje kože lica, obnavljajuće ulje za učvršćivanje kože lica i krema protiv bora za područje oko očiju i usana.


Wine Elixir lagana dnevna krema sa zaštitnim faktorom SPF30 smanjuje pojavu tamnih mrlja dok istovremeno daje zaštitu od sunca te sadrži 89 posto prirodnih sastojaka.


Apivita

Apivita
Zasnovana na znanosti o epigenetici i zahvaljujući polifenolima, snažnim molekulama protiv starenja iz vinove loza sa Santorinija, ova krema na najefektivniji način reaktivira mladost kože. Svaki kozmetički proizvod u pravilu sadrži oko 70 posto vode. U Apiviti je voda zamijenjena s biljnom infuzijom te je proizvod tako obogaćen antioksidativnim i ostalim aktivnim elementima, kako bi se povećala njegova učinkovitost.


apivita_krema

Apivita


Za infuziju Wine Elixira, odabrane su tri različite sorte vinove loze sa Santorinija (Athiri, Aidani i Assyrtiko) kako bi se povećao antioksidativni i antiage učinak.


Inovacija ovog proizvoda krije se u kompleksu na bazi sladića, alteje i riže. Njegova uloga je sprečavanje i smanjenje pojave tamnih mrlja te učinkovito reguliranje pigmentacijskih poremećaja uzrokovanih suncem ili faktorima povezanima s dobi.