Elegantan i seksi u isto vrijeme

Komad tjedna: crni kombinezon iz kojeg nećete htjeti izaći

Mija Dropuljić

FOTO: iStock, PR

FOTO: iStock, PR

Klasika može izgledati tako dobro…Klasični komadi sami po sebi često nisu seksipilni ni izazovni. No, često je dovoljno tek mali modni zaokret kako bi se takav jedan komad pretvorio u zvijezdu stylinga. 


Ponekad je to kroj, ponekad ukras, ponekad vizualna igra, a kada se sve troje ujedini, dobivamo upečatljiv komad iz kojeg ne želimo izaći. 


Jedan takav pronašli smo u aktualnoj ponudi high street brenda Zara. U pitanju je crni kombinezon koji dolazi u obliku dugog blejzera. S prednje strane izgleda poput blejzer haljine, dok je stražnje jasno kako je riječ o kombinezonu. 
Ovaj komad nježno naglašava struk, no dovoljno kako bi stvorio efekt pješčanog sata. Dodatno je ukrašen srebrenim resicama koje se nalaze samo s njegove desne strane. Kombinezon dolazi po cijeni od 399,90 kn.


Kako nositi ovaj kombinezon?


Ovaj komad se veoma jednostavno kombinira i koju god opciju odabrali neće pogriješiti. Nosite ga uz druge crne komade, a će odlično izgledati uz srebrne modne dodatke. Također ga možete nositi uz statement cipele ili torbice.