Omiljena kancelarija u gradu

Kancelarija Brunch Bar ima nove gastro hitove koje valja isprobati

Sanda Milinković

Reportažu snimio: Vedran Karuza

Reportažu snimio: Vedran Karuza

Isprobavajući novitete, svakako bi preporučile Ministra Tartufa, Pikantnu inspektoricu, Meksičkog klijenta i Menadžericu pile

Što se dogodi kada se sretnu Pikantna inspektorica i Ministar Tartuf na sastanku s Meksičkim klijentom o čijem poslu brine Menadžerica pile?


Dogodi se najbolji sastanak ikad odnosno apsolutna eksplozija okusa kakvu možete doživjeti u Riječanima najdražoj “kancelariji” u gradu, onoj smještenoj na adresi Đure Šporera 2.


Kancelarija Brunch Bar posebno je gastro mjesto u koje se rado vraćamo na pauzama između snimanja različitih reportaža kada nam odlično “sjedne” osvježavajuće piće i kvalitetna kava, ali i kada uhvatimo koju minutu više za obrok koji će nam pomoći odraditi ostatak dana.


Vlasnik Kristijan Bečeić objašnjava da je došlo vrijeme za predstavljanje noviteta na meniju, a posebno nas veseli što kreativni tim Kancelarija Brunch bara i dalje ostaje vjeran domišljatim nazivima koje dijele svakom jelu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Life Novi list (@life_novi_list)

PINSAcionalna simfonija okusa


Isprobavajući novitete, svakako bi preporučile Ministra Tartufa, neodoljivu i hrskavu pincu kojom dominiraj miris tartufa i okus pršuta.


“Pinsa se sastoji od bijele kreme od tartufa, mozzarelle, rikule, pršuta, grana padana i maslinovog ulja od tartufa”, pojašnjava Kristijan.


Vrlo lagano i prhko tijesto uz prepoznatljive namirnice obožavat će ljubitelji “bijelih” pinsi, a za one malo “hrabrije”, tu je Pikantna inspektorica.


Pikantnom inspektoricom vlada “vruća” atmosfera koju toplo, da ne kažemo “vruće”, preporučujemo obožavateljima pikantnijih jela jer u ovoj kombinaciji glavu riječ vode salsa, mozzarella, gauda, gorgonzola, pikantna salama, hrskava panceta i jalapeno papričice.
Ministar Tartuf
Ljuta inspektorica

BURGERiozno dobri noviteti


Gurmani među vama ostat će oduševljeni novitetima u liku i djelu Meksičkog klijenta, pozamašnog burgera s junećom pljeskavicom, brie sirom i iceberg salatom. Blago pikantan zahvaljujući jalapeno papričicima, Meksički klijent obogaćen je prženim lukom i prženom slaninom.


U slučaju da ste za teksturirano jednostavniju, ali ništa manje ukusnu opciju, predlažemo Menadžericu pile; burger od pilećeg mesa, sira, iceberg salate i neodoljivog pesto umaka te rajčicu.

Meksički klijent
Inspektorica pile

Moćne plate


Osim brojnih noviteta u ponudi doručka Kancelarija Brunch bara kao što su omlet “Vege tajnica” i jaja na oko s pancetom odnosno “Sindikalna košarica” za doručak, posebno nam se svidjela opcija naručivanja plate što je možda i najbolje rješenje kada u Kancelariji odlučite zaključiti tjedan opuštenom atmosferom, dobrom hranom i ugodnim društvom.


Uz hladnu platu “Team Building” koja je vrhunski složena narescima poput pršuta i kulena te različitim sirevima, možete odabrati toplu platu naziva “Kancelarija mix”. A zašto nam se baš ona posebno svidjela, pitate se?


Pa zato što je to najbolji način da s ekipom isprobate različita jela s menija tako što ćete složiti platu po želji, a sve naručeno stiže narezano na nekoliko dijelova.


I tako je onaj naš tradicionalni školski: “Mogu probat’ kič?”, u Kancelarija Brunch baru zaživio na jednoj sasvim novoj, ozbiljnoj i kulinarski impresivnoj razini.


__


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Kancelarija Brunch Bar.