Beauty poligraf

Ivana Blažoti Mijoč nam je otkrila svoj vodeći beauty savjet. Mogli biste se iznenaditi što savjetuje

Mija Dropuljić

FOTO: Ivana Blažoti Mijoč

FOTO: Ivana Blažoti Mijoč

Beauty influencerica i YouTuberica Ivana Blažoti Mijoč sjela za naš beauty poligrafIvana Blažoti Mijoč ubraja se među naše prve i vodeće beauty influencerice. Redovito oduševljava svojim beauty odabirima, ali i lifestyle savjetima. Ova uspješna mama broji preko 100.000 pratitelja na YouTubeu i skoro 70.000 na Instagramu. U našem beauty poligrafu otkrila nam je kad se počela šminkati, skida li uistinu make up baš svaku večer i koji proizvod ju je u zadnje vrijeme razočarao. 


Kao mala, krala sam mami šminku… Naravno 🙂


Počela sam se šminkati kada sam imala 13 godina i najdraži make up proizvod mi je bio sjajilo s malom metalnom kuglicom za aplikaciju.
Svi smo tijekom odrastanja imali svoje beauty failove. Moj je bio preistaknute obrve i konture (koje mi zapravo uopće nisu trebale).


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli IVANA BLAŽOTI MIJOČ (@ivanablazoti)Kao mlađa sam slijepo vjerovala u __  beauty savjet/ritual/proizvod, a ispostavio se da sam bila u krivu: Overdose salicilnom kiselinom, doslovno nisam imala proizvoda za njegu kože koji je nije sadržavao.


Priznajem, šminku ___ skidam svaku večer (da/ne): Da – bez iznimke!


Beauty proizvode kupujem koliko često? Ne toliko često kao što bi netko mogao pomisliti, u zadnje vrijeme češće kupujem odjeću. Beauty shopping obavim otprilike jednom mjesečno.


Najviše novaca trošim na… Proizvode za njegu kože.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli IVANA BLAŽOTI MIJOČ (@ivanablazoti)Proizvod bez kojeg ne mogu zamisliti svoj skin care je… Retinol. Otkad sam ga uvela u rutinu nemam namjere prestati s korištenjem (eventualno napravim pauzu dan-dva tjedno)


Proizvod bez kojeg ne mogu zamisliti svoj make up look… Olovka za obrve. Iako bih čak i bez nje mogla u slučaju da sam napravila brow lift.


Kosu obavezno njegujem s… Ljubičastim šamponom s obzirom na to da radim pramenove, trenutno je to Kevin Murphy Angel Wash. Maske mijenjam često, nemam neku koju bih posebno istaknula.


Moja najgora i najbolja frizura bila je… Najbolja je bila duga, zdrava, prirodno smeđa kosa s dva plava pramena uz lice u osmom osnove. U prvom srednje sam je odrezala do uha i napravila pramenove “na kapu”. Kriminal…


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli IVANA BLAŽOTI MIJOČ (@ivanablazoti)Kada bih imala hrabrosti, ošišala bih se… Kao Charlize Theron u kratkoj, platinum plavoj fazi kose. 


Beauty proizvod koji me posve neočekivano oduševio je… Vjerojatno nešto od Essence, oni me uvijek iznenade s obzirom na cijenu proizvoda. Njihova Witch side paleta sjenila, primjerice.


Beauty proizvod koji me posve razočarao je… Od novijih, Maybelline Sky High maskara. Četkica je previše savitljiva i jako se teško skida na kraju dana. I dalje ne kužim hype.


Omiljeni make up brend… Ne volim ovo pitanje jer od svakog brenda nešto volim, a nešto ne. Novo otkriće po pitanju proizvoda za ten mi je ByTerry, primjerice.


Omiljeni skin care brend… Paula’s choice


Omiljeni brend za njegu kose… Frida, moj najdraži frizerski salon 😀


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli IVANA BLAŽOTI MIJOČ (@ivanablazoti)Moj najdraži parfem je… Van Cleef & Arpels Néroli Amara


Nokte obožavam… Kratke i s DIY trajnim lakom


Kada idem na putovanje, obavezno u svojoj kozmetičkoj torbici nosim… Brdo testera koje čuvam za putovanja 😀 


Beauty savjet u koji se kunem je… Njega iznutra. Puno vode, povrća, voća, jogurta, dodaci prehrani. A za sve ostalo tu je retinol.