Zdraviji izbori

Kilogrami vam se ne otapaju? Probajte unijeti ove promjene u vašu dnevnu rutinu

P. N.

Foto Piqsels

Foto Piqsels

Želite izgubiti nekoliko kilograma, ali brojka na vagi se ne mijenja? Donosimo vam nekoliko ideja s kojima će se kilogrami sami od sebe početi topiti, iako ćete imati osjećaj da ništa ne raditeMnogi od nas svakodnevno se bore s nakupljenim kilogramima, idu na dijetu i vježbaju, ali svejedno ne vide rezultate na vagi. Moguće je da se niste riješili nekih prehrambenih navika koje vam dodaju kilograme, a da toga niste niti svjesni, ili trebate dodati neke namirnice koje će raditi suprotno – topiti kilograme. 


Dvije čaše vode


Prije doručka prvo popijte dvije čaše mlake vode, a dobro je dodati i malo limuna i meda. Time ćete potaknuti svoj metabolizam da brže radi i da se kilogrami brže tope. 


Crna kava


Iako možda ni ne idete za time, ako svaki dan pijete kavu s mlijekom i šećerom to vas sigurno može stopirati u cilju da izgubite nekoliko kilograma. Probajte kavu piti bez tih dodataka, jednostavna crna kava najbolja je za dijetu. 


Tost
Umjesto onih debelih sendviča koji sadrže dvije ogromne šnite kruha, maknite gornju šnitu te ćete tako dobiti lakši tost. Na šnitu kruha stavite kuhano jaje, rajčice i salatu i dobit ćete zdravi tost, umjesto glomaznih sendviča. 


Crni čaj


Kineski crni čaj sadrži katehin, odnosno sastojak koji pomaže u poticanju gubitka kilograma povećavajući sposobnost vašega tijela da razgrađuje sve masti. Počnite unositi u svoj organizam crni čaj te ćete sigurno vrlo brzo vidjeti rezultate. 


Zobena kaša


Zobena kaša jedan je od najzravijih izbora za doručak, a ukoliko ju jedete svakoga dana, morate brzo mršaviti. Najbolje ju je napraviti dan prije, a dodati možete doslovno svako voće kojega se sjetite. Na kraju krajeva, puno bolji izbor od krafni i kroasana.