VRLO SU EMOTIVNI

Najosjetljiviji znakovi zodijaka: Ovih 6 znakova ima najveće srce pa ih je najlakše i povrijediti

Sanda Milinković

iStock

iStock

Neki su horoskopski znakovi vrlo osjetljivi, a drugima zna nedostajati emocija pa na njih malo što ima veliki utjecaj.Kada ste dobri, onda ponekad možete imati osjećaj da vas netko pokušava iskoristiti zbog vaše dobrote. Biti ljubazan i drag je ujedno i vrlina i mana, a strahovito zaboli kada netko to iskoristi i povrijedi vas.


Neki su horoskopski znakovi vrlo osjetljivi, a drugima zna nedostajati emocija pa na njih malo što ima veliki utjecaj. YourTango je izdvojio šest horoskopskih znakova velikoga srca koje je najlakše povrijediti upravo zbog njihove dobrote.


Rak


Ovo je najosjetljiviji horoskopski znak koji daje sve od sebe i pruža ogromne količine ljubavi. Bilo da ljubav prema njima stiže iz njihovih obitelji, prijatelja ili partnera, obožavaju ljubav i privrženost, a ako zauzvrat ne dobiju ono što su dali, ostat će slomljena srca. Najbolji način za voljeti Raka, svakako je ne iskorištavati njihovu osjećajnu prirodu.


Škorpion
Škorpioni svoje osjećaje zakopavaju vrlo duboko gdje skrivaju svoja krhka srca. Ne vole odbijanje i ako osjete da ih je netko odbio, neće im biti dobro. Obraćaju pažnju i na najsitnije detalje i vrlo će lako primijetiti ako ih iskorištavate, čak i kada pomislite da to nisu niti skužili.


Blizanci


Ovaj je znak potajno vrlo emotivan. Vrlo su osjetljivi, ali pružaju dobru predstavu – kada se zastori spuste, pronalazimo njihova krhka srca. Pokušavaju biti žestoki, ali duboko u sebi su zapravo obožavatelji ljubavi te davanja i primanja privrženosti.


Odbijaju ikakvu mogućnost slomljenog srca pa će oklijevati dok vam daju do znanja da baš vi nosite njihovo srce na dlanu.


Ovan


Vrlo osjetljiv znak koji će vam dati apsolutno sve, ali kada ih jednom zeznete – čuvajte se. Svoje srce nose na rukavu, a u slučaju da ih povrijedite, napravit će sve što mogu da osjetite jednaku bol kakvu su oni osjetili. Stoga, oprezno s njima!


Ribe


Nježne Ribe neće prihvatiti ništa manje od onoga što očekuju. Vrlo su krhke i kada žele vašu pažnju, znači da im se sviđate. Vjeruju u vjernost pa ako su vam odane, očekuju i da vi budete odani njima.


No, slomite li im srce, biti će toliko tužne da će vam pogreška koju ste napravili biti prvi i zadnji put da vam je takvo što palo na pamet.


Lav


Ovaj je znak prepun ekstremnih osjećaja i vrlo je osjetljiv te impulzivan. Lavovi su super emocionalni i uživaju u odanosti i vjernosti pa ako im ne uzvratite istom mjerom… A gle, Lav je ipak lav. Obično su duša tuluma, ali ako im to probate oduzeti, postat će agresivni jer se vrlo lako uvrijede u različitim situacijama.