Beauty poligraf

Dora Predojević otkriva o kojoj frizuri mašta (da ima hrabrosti) i koji beauty savjet slijepo slijedi

Mija Dropuljić

FOTO: Dora Predojević

FOTO: Dora Predojević

Modna i beauty influencerica Dora Predojević sjela je za naš beauty poligrafDora Predojević, poznata kao dorica505 na Instagramu, ubraja se u naše najpoznatije modne i beauty influencerice čije kombinacije svaki put iznova oduševe. Po struci prevoditeljica slaže stylinge u koje bi svaka žena htjela uskočiti. Kada su beauty lookovi u pitanju Dora preferira prirodni look s kojim vješto naglašava sve adute. U našem beauty poligrafu otkrila nam je svoje omiljene proizvode, ali i pokoju grešku koju je znala raditi.


Kao mala, krala sam mami šminku… Ne! Začudo, moja mama se nije nikad šminkala.


Počela sam se šminkati kada sam imala otprilike 14 godina i najdraži make up proizvod mi je bio crna olovka, of course! 🙂

Svi smo tijekom odrastanja imali svoje beauty failove. Moj je bio pretanke obrve, ali mislim da smo svi imali tu fazu!


Kao mlađa sam slijepo vjerovala u… DIY proizvode za lice, kao što su šećer i med, limun i slično! Eh, da ne zaboravim maslinovo ulje preko podne kao ulje za sunčanje! Bože, oprosti mi! 🙂


Priznajem, šminku ___ skidam svaku večer. Da! (osim kad se vratim iz izlaska! Guilty as charged!)Beauty proizvode kupujem koliko često? Svaki tjedan? 


Najviše novaca trošim na… preparativnu kozmetiku i čišćenje lica.


Proizvod bez kojeg ne mogu zamisliti svoj skin care je… Uh, da moram birati samo jedan, neka bude SPF. Ali, jako teško pitanje.


Proizvod bez kojeg ne mogu zamisliti svoj make up look… Mineralni puder.Kosu obavezno njegujem s… maskom za kosu!


Moja najgora i najbolja frizura bila je… Uh, ombre faza je bila dosta loša! 🙂 A najbolja… Vjerojatno bob, mislim da bi to svi rekli.


Kada bih imala hrabrosti, ošišala bih se… na pixie!


Beauty proizvod koji me posve neočekivano oduševio je… Pa bilo ih je dosta, ali evo, u posljednje vrijeme… La Roche Posay Anthelios Shaka Fluid. 


Beauty proizvod koji me posve razočarao je… Pamtim samo lijepe stvari! 🙂Omiljeni make up brend… Teško je odabrati jedan… Ali, neka bude MAC.


Omiljeni skin care brend… Biologique Recherche.


Omiljeni brend za njegu kose… Svašta kombiniram 🙂


Moj najdraži parfem je… Xerjoff Erba Pura!


Nokte obožavam… ili skroz kratke i prirodne, ili duge i lude! Što da kažem? Blizanac 🙂Kada idem na putovanje, obavezno u svojoj kozmetičkoj torbici nosim… Malu četkicu za zube i zubnu pastu, melem za usta i malu termalnu vodu!


Beauty savjet u koji se kunem je… Skidaj šminku, koristi SPF i hidratacija, hidratacija, hidratacija!