Kućna tjelovježba

Besplatni i efikasni YouTube: 20 minuta treninga za savršenu formu

Dijana Ljubanović

FOTO/Pexels

FOTO/Pexels

Kratki trening od samo 20 minuta, mogao bi postati vaš glavni saveznik u postizanju linije kakvu priželjkujete.Možete trenirati ulažući maksimalnu energiju i sagorjeti više kalorija za manje vremena. Uz to, potrebna je minimalna količina napora da biste pristupili besplatnom treneru i odradili uz njega efikasan trening.


Još jedan bonus; tehnika intervala ima veći učinak nakon treninga, što znači da sagorijevate kalorije i nakon završetka sesije.


Kombinacija besplatnog treninga, kraćih vježbi i sagorijevanja kalorija dugo nakon što završite zvuči kao vrlo lagan zadatak, ali trebat će vam samo nekoliko sekundi za sljedeće HIIT YouTube vježbe da provjerite svoju izdržljivost i dovedete kondiciju na zavidnu razinu, piše Popsugar.


Trening od 20 minuta: HIIT Buddy vježba
Zgrabite partnera i stavite svoju izdržljivost, ravnotežu i okretnost na test s dva intenzivna HIIT kruga na čelu s multidisciplinarnom trenericom  Julie Nelson i profesionalnom prvakinjom hedlera i sprinterskih prepreka Sharika Nelvis. Sve što trebate je motiviranost, prostirka i ručnik.20-minutni HIIT za cijelo tijelo s MadFitom – bez ponavljanja


Pripremite se za znoj kroz 20 vježbi s tjelesnom težinom i bučicama – 45 sekundi, 15 sekundi po potezu. Fitness influencerica Maddie Lymburner ne ponavlja nijednu vježbu, tako da vam nikada neće biti dosadno. 


20-minutni HIIT trening cijelog tijela


Isprobajte twist burpee – to je samo jedan od izazovnih poteza instruktorice Bootcampa Astrid Swan McGuire koja podučava tijekom ovog treninga i daje vam dobru podlogu za formu kakvu priželjkujete. 


20-minutni dom HIIT bez opreme s Natacha Océane


Fitness influencerica Natacha Océane razumije da ako želite prednosti HIIT vježbi, morate u potpunosti iskoristiti odmor između vježbi. Dakle, ona planira četiri kruga – 30 sekundi uz 30 sekundi odmora po potezui recimo da će vam trebati sav prekid koji ćete dobiti.