Putovanja

Katarina Line iz godine u godinu oduševljava novim rutama i kreativnim izletima

P. N.

Ne putujemo samo da bismo gledali ljepote koje nas okružuju. Putovanja hrane naš duh i šire naše obzore. Iako ponekad daleke i egzotične destinacije izgledaju fantastično, sad je idealno vrijeme da upoznate hrvatsku obalu.Filmski prizori svjetski poznatog Dubrovnika, nemjerljiva ljepota Plitvičkih jezera, najljepši zalasci sunca u Zadru, to su sve prizori koje si najmanje jednom u životu trebate priuštiti.


Ovog svibnja Katarina Line nudi posebnu ponuda koja će, vjerujemo, oduševiti mnoge. Čak šest pomno promišljenih i ispunjenih sedmodnevnih izleta brodom dostupni su prema posebnoj i kratkotrajnoj ponudi – dva putnika uživat će za cijenu jednog putovanja. Napominjemo da akcija vrijedi za sve rezervacije pristigle do 1. svibnja 2019. Osim ove akcije, određena putovanja snižena su od 10 do 20 posto tako da svatko može pronaći nešto za sebe.


GARANTIRANI POLAZAK


Zbog svoje neopisive ljepote i neponovljive povijesti, hrvatski nacionalni parkovi i gradovi nalaze se pod zaštitom svjetskih organizacija. Moćni slapovi, bistre rijeke, tirkizno more koje se pjeni na obalama tisuća otoka samo su neki od prizora koje možete promatrati naslonjeni na ogradu krme broda. Ponekad je potrebno samo promijeniti točku gledišta, pogled s broda prema obali jedan je od onih trenutaka koji ne možete dočarati fotografijom jer vam se niti jedna ne čini dovoljno kvalitetnom da prenese taj osjećaj koji vas obuzme.
Sad je pravo vrijeme da iskoristite posebnu ponudu koju je za vas pripremila vodeća hrvatska cruise turistička agencija – Katarina Line.


Katarina Line iz godine u godinu oduševljava novim rutama i kreativnim izletima. Nikad to nije bila »samo« agencija. Ovo je obiteljska tvrtka koja konstantno u svoju ponudu dodaje posjete raznim gradovima i mjestima na našoj obali. Katica Hauptfeld tvrtku je osnovala prije čak 27 godina, a danas tu istu tvrtku vodi uz svoju kćer i sina koji spremno nastavljaju tradiciju. Danas Katarina Line ima flotu veću od 60 brodova i više od 40 stalno zaposlenih. Putovanja su u genima ove obitelji i ponuda se konstantno širi i prilagođava gostima.


IZBOR PUTOVANJA


Katarina Line uvijek je poslovala pod motom »ne obećaj što ne možeš ispuniti«, svi njihovi brodovi imaju garantirane polaske, a lepeza usluga je široka i prilagođena gotovo svima. Osmišljene su razne varijante; za mlade, za niže budžete, za gay turiste, naturiste, planinare, bicikliste, pješake…


Bitan dio putovanja je upravo lokalni život i kultura. Osim što ćete vidjeti razne prirodne ljepote svakako morate isprobati lokalnu gastronomiju, neodoljive mirise koji se šire iz primorskih konoba. Tu je i bogat dodatni program, od sadržaja za one koji žele dozu adrenalina vozeći se u malenim čamcima brzacima rijeka ili visjeti iznad kanjona na ziplineu 150 metara iznad tla do sadržaja za one koji žele vidjeti gdje su to snimane planetarno popularne scene tv serije »Igra prijestolja«. Zadovoljni će biti i oni koji samo žele uživati u zrakama sunca i kupanju u bistrom moru uz čašicu vina odmarati na ležaljkama u hladovini… Izlet brodom je iskustvo koje treba doživjeti.


Izbor putovanja je zaista širok, jedno od putovanja tako obuhvaća posjet biserima s juga. S polaskom iz Splita posjetit ćete Brač, Hvar, Vis, Korčulu, Mljet i Šipan. Obići ćete i najpoznatiju hrvatsku plažu – Zlatni rat i Plavu špilju te povijesne gradove i završiti svoje putovanje u fantastičnom Dubrovniku.


Tu je i krstarenje Deluxe Superior kategorijom broda uz dalmatinsku obalu. Poseban doživljaj plovidbe na ovom veličanstvenom brodu oduševit će i one s najvišim kriterijima. Želite li oploviti i posjetit sve znamenitosti Kvarnera ili Dalmacije uz potpuni užitak koje će vam priuštiti boravak na Premium Superior kategoriji brodova. Provedite tjedan dana promatrajući prekrasnu obalu sa sunčane palube ovih nevjerojatnih plovila.ODLIČNA PRILIKA


Ono što je svim našim brodovima zajedničko je da pružaju nezaboravne trenutke. Imamo goste koji nam se iz godine u godinu ponovo vraćaju i svjesni smo da je ljudima iz zapadnih zemalja lakše priuštiti si ovakva putovanja, i upravo zato imamo čak šest tura u svibnju gdje ako platite jedno krstarenje, sa sobom možete povesti jednu osobu apsolutno besplatno.


Želimo svima omogućiti doživljaj koji nas inspirira iz dana u dan da pružimo više i bolje i nevjerojatnije doživljaje svima koji žele upoznati hrvatsku obalu, povijest, prirodu, tradiciju, gastronomiju i ljude.


Surađujemo s brojnim lokalnim obrtnicima, vinarima, maslinarima, poduzetnicima i predstavljamo našu zemlju u najljepšem svjetlu. Pridružite nam se na ovom putovanju i provedite sedam dana uživajući u blagodatima, prirodnim ljepotama i našom prekrasnom posadom i predstavnicima koji će dati sve od sebe da vaše putovanje bude nezaboravno.


Akcija se odnosi na sve kategorije naših brodova, ali termini su već određeni tako da zaista imamo izlet za svačiji ukus i za svačiji budžet. Ovo je odlična prilika da naučite zanimljivosti o našoj zemlji, posjetite destinacije koje još niste i uživate u zasluženom odmoru.Pogled s broda prema obali jedan je od onih trenutaka koji ne možete dočarati fotografijom jer vam se niti jedna ne čini dovoljno kvalitetnom da prenese taj osjećaj koji vas obuzmeSve zainteresirane pozivamo da nam se obrate putem [email protected] ili pozivom našem centralnom uredu na 051/603-400 za sve dodatne informacije.