Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. siječnja 2020.
Ispis članka: Vraća nam se serija 'Život na sjeveru' i to s originalnom glumačkom postavom! - Novi List

NoviList.hr

Vraća nam se serija 'Život na sjeveru' i to s originalnom glumačkom postavom!

Kultna serija

26. studeni 2018 10:46

Napisao: P. N.

Šaramantni gradić Cicely na Aljasci ponovno će oživjeti i vratiti nam na ekrane doktora Joela Fleischmana i ostalu ekipu koja nam je osvojila srca, a na njoj će raditi i originalni autori serije

Foto: screenshot

Kultna serija 90-ih vraća nam se na male ekrane, i to s originalnim glumcima, javlja The Hollywood Reporter. Šaramantni gradić Cicely na Aljasci ponovno će oživjeti i vratiti nam na ekrane doktora Joela Fleischmana i ostalu ekipu koja nam je osvojila srca, a na njoj će raditi i originalni autori serije, Joshua Brand i John Falsey. Produkciji će se priključiti i glumac John Corbett, odnosno Chris Stevens, šarmantni DJ s filozofskim stavom.

O oživljavanju serije priča se već duže vrijeme. Naime, originalna glumačka postava prošle se godine okupila na televizijskom festivalu ATX gdje su Rob Morrow (Joel Fleischman) i Cynthia Geary (Shelly) potvrdili kako cijela glumačka ekipa želi comeback kultne serije. Autori trenutno rade na scenariju, a priča se i o mogućim daljnjim sezonama.

northern

Tijekom pet godina prikazivanja, serija Život na sjeveru pokupila je preko 50 nominacija za nagradu Emmy, a brojni obožavatelji diljem svijeta konačno su došli na svoje.

Foto: screenshot, imdb