Hajduk

Paladino: Uefa će nadzirati Hajdukovu utakmicu protiv Dinama

Toni Bilić

Pred nama je veliki posao do 31.ožujka do kada nam je UEFA dala rok da ispunimo financijski fair-play. Teško ćemo to ispuniti, kazao je Josip Paladino, predsjednik NO-a hajduk



SPLIT  Gotovo šest sati trajala je sjednica Nadzornog odbora Hajduka, na kojoj nisu donijete neke krucijalne odluke, raspravljalo se ponajviše o financijskom stanju kluba, igračkom kadru. Jedan dio sjednice bio je posvećen razgovoru sa navijačima, koji su tražili odgovore na pitanja zašto su dovedeni Brazilci, kada će se nekim zaposlenicima konačno zahvaliti na suradnji i kada će klub izaći iz financijske krize.


– Hajduk je i dalje u problemima ali manjim nego prije – kazao je Josip Paladino, predsjednik NO-a, novinarima.


Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka  najavio je kako će prvenstvena utakmica između splitske momčadi i zagrebačkog Dinama, koja će se igrati na Poljudu 24. veljače, biti pod posebnim nadzorom Uefe radi provjere sposobnosti za organiziranje takvih, ali i međunarodnih utakmica na Poljudu, te je upozorio kako prijeti opasnost gubitka igranja međunarodnih utakmica ukoliko se ne ispune »organizacijski parametri«.




– Pred nama je veliki posao do 31.ožujka do kada nam je UEFA dala rok da ispunimo financijski fair-play. Teško ćemo to ispuniti. Znamo kako ćemo podmiriti dio dugovanja koje imamo prema igračima, trenerima, zaposlenicima ali u ovom trenutku nema kompletnog plana kako će zatvoriti cjelokupnu financijsku situaciju do toga datuma.