Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. listopada 2019.
Hrvatska lutrija

Dobitnik šestice vrijedne 10 milijuna kuna: 'Nije mi bilo lako, danima nisam spavao'

Foto Hrvatska lutrija
Foto Hrvatska lutrija
Autor:
Objavljeno: 4. travanj 2018. u 16:02 2018-04-04T16:02:06+02:00

Jackpot Lota 6/45 od 10.102.133,53 kn otišao je u Slavoniju

"U trenutku spoznaje kako te sreća pogodila i kako si osvojio više od 10 milijuna kuna, osjećaš se zbunjeno. Nije mi bilo lako, danima nisam spavao, a osjećaj je čudan - velika sreća, no istovremeno i briga. Nemamo velikih životnih amplituda, nekih posebnih želja, no želimo nastaviti živjeti kao i do sada - u istom mjestu, s istim prijateljima dijeliti radosti i brige. I sada, nakon što je proteklo nekoliko dana, supruga i ja još nemamo nikakav plan što učiniti s dobitkom" - rekao  je vidno sretan i uzbuđen dobitnik iz ravne Slavonije koji je ovih dana stigao po dobitak, javlja u svom priopćenju Hrvatska lutrija.

Riječ je o vjernom igraču, kako sam navodi, gotovo svih igara Hrvatske Lutrije. Nema "svoje" prodajno mjesto, uplaćuje gdje i kada stigne, no kaže kako ima "svoje" brojeve iako povremeno odigra i Qick pick.

Ovaj put sreća je čekala u Čepinu, na trenutno jednom od najsretnijih prodajnih mjesta, kod vesele i drage prodavačice Ljiljane.

"Trenutno za dobitak znaju samo supruga i uža obitelj. Nadam se da će tako i ostati iako nisam siguran kako se s vremenom neće otkriti da sam baš ja onaj veliki dobitnik na Lotu. Da bismo ih zaštitili, djeci nismo rekli. Nisam očekivao ovakav dobitak i uvjeren sam da će promjene, koje će sigurno nastupiti, biti nabolje. I dalje igram; igrao sam iz zabave, a iz istog razloga nastavit ću i dalje“, rekao je dobitnik.

U jubilarnoj godini, kada Hrvatska Lutrija slavi 45 godina postojanja, rođendan slavi i šestica koja u studenom navršava 30 godina. Od prošlog mjeseca odnosno 22. ožujka, šestica je doživjela promjene i
izvlači se dva puta tjedno – četvrtkom i nedjeljom. Upravo je prvo izvlačenje četvrtkom donijelo sreću jednom Slavoncu i dobitak veći od 10 milijuna kuna.

Promjena je i povećanje fonda za dobitak 5+1 (5 + dopunski broj) koji sada iznosi najmanje 50.000 kuna; dovoljno razloga da se odigra barem jedna kombinacija.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.