Promjenio mišljenje

Tevez: Ostajem u Cityju, želim se odužiti šeiku Mansouru

Hina

Tevez je šest mjeseci bio izvan prve momčadi zbog sukoba s menadžerom Robertom Mancinijem nakon što je u rujnu odbio ući u igru kao rezerva tijekom utakmice protiv Bayerna



Premda je tijekom posljednjeg prijelaznog rok želio napustiti redove Manchester Cityja, argentinski napadač Carlos Tevez je očito promijenio mišljenje.


»Ostajem u Cityju. Želim se odužiti vlasniku kluba koji je uvijek vjerovao u mene,« poručio je Tevez, te dodao: »Ovdje se stvara veliki projekt i dijelim istu viziju sa šeikom Mansourom. On je uvijek bio divan prema meni i ostat ću u klubu koliko je potrebno jer mu se želim odužiti.«


Tevez je šest mjeseci bio izvan prve momčadi zbog sukoba s menadžerom Robertom Mancinijem nakon što je u rujnu odbio ući u igru kao rezerva tijekom utakmice protiv Bayerna. ‘Gaučo’ je potom bez dozvole kluba otišao na ‘odmor’ u domovinu gdje se zadržao sve do početka veljače kada se vratio u Manchester i ispričao zbog svog ponašanja. Argentinac je bio novčano kažnjen i suspendiran.


»Moj odnos s menadžerom je korektan i dobar. Više nemamo nikakvih problema,« dodao je Tevez koji je nakon povratka postao jedan od najboljih igrača Cityja, a u zadnje tri utakmice zabio je četiri gola. »Ja sam ambiciozna osoba i želim osvajati trofeje u dresu Cityja. To me jedino zanima i kao igrača i kao osobu«, dodao je Tevez.

Manchester City večeras očekuje derbi protiv gradskog suparnika Uniteda. U slučaju pobjede City bi se dva kola prije kraja prvenstva bodovno izjednačio s Unitedom, ali bi preuzeo prvo mjesto na ljestvici zbog bolje razlike pogodaka.