Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
8. prosinca 2019.
Ispis članka: Zavirite u Kuću jednoroga i pogledajte kako izgleda apartman iz bajke - Novi List

NoviList.hr

Zavirite u Kuću jednoroga i pogledajte kako izgleda apartman iz bajke

Prava čarolija

22. ožujak 2019 08:38

Napisao: P. N.

Mašta, zvijezde, duge i mnoštvo pastelnih boja samo su neki od čarobnih detalja Kuće jednoroga

Foto: booking,com

Mitološko biće s jednim rogom koje unosi boje i čaroliju u naše živote već je godinama veoma popularno. Ludilo za jednorozima fenomen je svjetskih razmjera koji dominira internetom - povezuje se s više od 9 milijuna objava samo na Instagramu (uz hashtag #unicorn).

A ljubitelji jednoroga sada mogu doživjeti jedinstveno iskustvo: Kuća jednoroga, smještena u središtu Milana, potpuno je personalizirana- sve od poda do stropa, uključujući posteljinu, namještaj i fasadu zgrade, prekriveno je čarobnim rogovima, zvijezdama, mekanim oblacima i blistavim dugama.

Mašta, zvijezde, duge i mnoštvo pastelnih boja samo su neki od čarobnih detalja Kuće jednoroga u kojoj će vas dočekati paket pun sitnica s motivima jednoroga, kao i slastičarski tečaj pod vodstvom poznate dizajnerice torta Eleonorom di Simione (Nana&Nana cakes) na kojem možete naučiti više o osmišljavanju torti sa bajkovitim motivima.

01

Spavanje u personaliziranoj spavaćoj sobi jedinstveno je iskustvo: dočekat će vas posteljina, ogrtači, pidžame i papuče s motivima jednoroga, kao i doručak u istom stilu. Ovaj boravak iz snova osmišljen je kako bi nadišao sva očekivanja, čak i ona najvećih svjetskih ljubitelja jednoroga!

02Booking.com Unicorn House 4

03Booking.com Unicorn House 3

04Booking.com Unicorn House 2

05Booking.com Unicorn House 1

06Booking.com Unicorn House 6

Izvor/ foto: booking.com