Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 6
Sutra: 7° 7° 6
19. ožujka 2019.
Ispis članka: Mandalinić napušta PPD Zagreb, u novom klubu ga već čeka troje Hrvata - Novi List

NoviList.hr

Mandalinić napušta PPD Zagreb, u novom klubu ga već čeka troje Hrvata

Rukometni reprezentativac

15. studeni 2017 17:47

Napisao: HINA

Mandalinić ove sezone igra sjajno, najbolji je igrač PPD Zagreba, ali i prvi strijelac rukometne Lige prvaka sa 44 gola u sedam odigranih utakmica

Stipe Mandalinić, Foto: D. KOVAČEVIĆ

Hrvatski rukometni reprezentativac i član PPD Zagreba Stipe Mandalinić karijeru će nastaviti u redovima njemačkog Fuchse Berlina.

Mandalinić će u redove vodeće momčadi njemačkog prvenstva preseliti početkom siječnja 2018. godine, a tamo će ga dočekati čak trojica hrvatskih rukometaša – Jakov Gojun, Marko Kopljar i Drago Vuković.

»Fuchse Berlin ima veliki potencijal i na najboljem je putu da postane jedna od najboljih momčadi u Europi. Zbog toga sam se odlučio za taj klub premda sam imao i druge ponude. Bundesliga je najjača liga na svijetu i ovdje se želim dokazati,« kazao je Mandalinić za klupsku stranicu.

Transfer je potvrdio i izvršni direktor kluba Bob Hanning.

»Zadovoljni smo obavljenim poslom, uspjeli smo angažirati Mandalinića i naš trener će sada imati više opcija u igri,« kazao je Hanning.

Mandalinić ove sezone igra sjajno, najbolji je igrač PPD Zagreba, ali i prvi strijelac rukometne Lige prvaka sa 44 gola u sedam odigranih utakmica.

PPD Zagreb se trenutačno nalazi na sedmom mjestu skupine A Lige prvaka s dva osvojena boda u sedam kola.