Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. prosinca 2019.
Ispis članka: Carrillo: Uvjereni smo da možemo dobiti Dinamo - Novi List

NoviList.hr

Carrillo: Uvjereni smo da možemo dobiti Dinamo

Trener Hajduka

20. listopad 2017 16:26

Napisao: HINA

Trener Hajduka vjeruje da će Splićani u derbiju pokazati kako je sposoban igrati kao protiv Broendbya, Levskog i Evertona.

Joan Carrillo, Foto: N. REBERŠAK

Trener nogometaš Hajduka Joan Carrillo najavio kako će njegovi igrači dati sve od sebe u sutrašnjoj derbi utakmici protiv Dinama, za koji smatra da će igrati oprezno i defanzivno.

»U ovakvoj utakmici, kao što je derbi protiv Dinama, nema igrača Hajduka koji neće dati 100 posto od sebe jer oni su shvatili važnost ove utakmice i uvjereni su da mogu pobijediti. Pobjede dolaze zbog želje igrača, a uvjeren sam da ta želja postoji kod mojih igrača uoči derbija,« rekao je Carrillo na konferenciji za novinare.

Dodao je kako je atmosfera u splitskoj momčadi »jako dobra i bez pristiska« te vjeruje da će Hajduk u derbiju pokazati kako je sposoban igrati kao protiv Broendbya, Levskog i Evertona.

On je kazao kako je primjetno da Dinamo ove sezone igra defenzivnije no prošle sezone i da tomu u prilog govori i statistika.

»Mislim da će Dinamo u sutrašnjem derbiju igrati više defenzivno. Ne želim kritizirati, samo smatram da će istrčati u defenzivnijem sastavu,« kazao je Carrillo.
Najveći derbi hrvatskog nogometa Hajduk-Dinamo igrat će se u subotu na Poljudu u 19 sati.