Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
9. prosinca 2019.
Ispis članka: Carrillo: Pripremamo se za Everton, a ne Rooneya - Novi List

NoviList.hr

Carrillo: Pripremamo se za Everton, a ne Rooneya

Trener Hajduka

15. kolovoz 2017 17:39

Napisao: HINA

»Atmosfera u Hajduku uoči prve utakmice protiv Evertona je dobra i učinit ćemo sve da pružimo dobru partiju te se nada kako ćemo biti spremni kvalitetno suprotstaviti se Evertonu,« rekao je Carrillo novinarima u Splitu

Joan Carrillo / Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Trener Hajduka Joan Carrillo u utorak je najavio kako će njegova momčad učiniti sve da odigra kvalitetnu prvu utakmicu doigravanja Europske lige protiv Evertona u Liverpoolu u četvrtak te se nada kako će se Hajduk moći suprotstaviti engleskoj ekipi.

»Atmosfera u Hajduku uoči prve utakmice protiv Evertona je dobra i učinit ćemo sve da pružimo dobru partiju te se nada kako ćemo biti spremni kvalitetno suprotstaviti se Evertonu,« rekao je Carrillo novinarima u Splitu.

Po njegovim riječima svi u Hajduku su uzbuđeni uoči utakmice protiv Evertona te da se njegova momčad priprema da odigra pametno tu utakmicu.

»Prostudirat ću i proanalizirati sve mane i vrline Evertona,« poručio je Carrillo.

Na novinarski upit na koji način će Hajdukovi nogometaši zaustaviti povratnika u Everton Waynea Rooneya, Carrillo je odgovorio kako je Rooney »strašan igrač« ali nije jedini jer u Evertonu ima još odličnih nogometaša.

»Ja sam svojim igračima objasnio da trebamo zaustaviti momčad Evertona, a ne pojedine igrače,« kazao je Carrillo.