Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 4
Sutra: 18° 18° 4
18. listopada 2019.
Strasti i iskušenja

LJETNE ROMANSE Ovih pet horoskopskih znakova očekuje velika ljubav ovog ljeta

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 12. lipanj 2019. u 14:58 2019-06-12T14:58:50+02:00

Koga čeka velika ljubav, koga strastvena afera, a tko će se naći pred iskušenjem?

Pitate li se što vam zvijezde pripremaju ovog ljeta? Čeka li vas ludi provod ili velika romansa? Mnogima je ljeto najdraže doba godine, a vrijeme za opuštanje i uživanje idealno je za upoznavanje novih osoba... No, koga čeka velika ljubav, koga strastvena afera, a tko će se naći pred iskušenjem? Ovih pet horoskopskih znakova imat će zaista ljeto za pamćenje. Provjerite jeste li među njima.

1. OVAN: VRUĆE LJETO U ZNAKU LJUBAVI

01mariefeandjakesnow

Ovnovi, konačno stiže ljeto koje ste čekali s tolikim nestrpljenjem i zato je vrijeme da ga iskoristite na najbolji mogući način. Ovog ljeta ispunit ćete svoje ciljeve i točno znati ono što želite, pogotovo na ljubavnom planu. Samci će svojim sigurnim stavom vrlo brzo shvatiti što i koga žele.

U kolovozu će vam zvijezde biti posebno naklonjene i upoznat ćete nekoga s kim ćete se moći povezati na dubljoj razini. Iako ljeto neće biti obilježeno samo zabavom, vaš će trud u poslu biti prepoznat i nagrađen krajem ljeta.

Savjet: pokušajte svoj profesionalni život sagledati s odmakom. Na taj ćete način dobiti puno bolji uvid i donijeti pravilne odluke.

2. BIK: POTPUNA RELAKSACIJA

02mariefeandjakesnow

Ovo ljeto donijet će svježinu i novu energiju u vašu vezu. Bikovi, došlo je vrijeme da se okrenete budućnosti i koncentrirate na smjer kojim želite ići, bez obzira gdje vas odveo. Ovo ljeto bit će prepuno velikih strasti i uzbuđenja vezanih uz jednu vama posebnu osobu.

Ljeto će biti odlično vrijeme za opuštanje i punjenje baterija nakon nekoliko teških mjeseci rada. Iskoristite tu moućnost kako biste se zabavili ovog ljeta: krenite na putovanje o kojem ste oduvijek maštali, zaboravite na obaveze i posvetite se sebi i partneru!

Savjet: Pazite na troškove, umjerenost je ključ.

3. BLIZANCI: ČAROBNO LJETO

03mariefeandjakesnow

Blizanci, čeka vas zaista vruće ljeto! Kad je riječ o ljubavnom životu, očekuje vas veza prepuna strasti, senzualnosti i duboke privlačnosti. Postoji velika vjerojatnost da ćete ljeto provesti u naručju jedne posebne osobe, a želite li ljetnu avanturu pretvoriti u nešto posebno, imat ćete priliku za veliku ljubavnu priču.

No, pomisao na radno ljeto neće vas pretjerano veseliti. Istina je da potajno maštate o velikoj promjeni i potpunom zaokretu u životu i da vam je rutina dosadila. No, vaš poznati optimizam uspješno će odagnati sve negativnosti, a vedra budućnost je na pomolu.

Savjet: Iskoristite ljetne mjesece kako biste odlučili što zaista želite od života i zatim hrabro krenite u ostvarivanje cilja.

4. DJEVICA: LUDA STRAST I SENZUALNOST

04mariefeandjakesnow

Djevice, pripremite se, ljubav je u zraku ovog ljeta! Bilo da ste u vezi ili tražite nekoga, luda strast i senzualnost lansirat će vas među oblake. Upoznat ćete nekoga tko će vas doslovno oboriti s nogu, a postoji velika vjerojatnost da će se ljetna romansa pretvoriti u nešto puno ozbiljnije.

Na poslovnom planu, veselite se bijegu od poslovnih obaveza i svakodnevne rutine. Vaš se profesionalni život ne razvija onako kako ste očekivali i posao vam je dosadio. Uživajte u svakom trenutku ovog ljeta, pokušajte se potpuno opustiti i staviti sve probleme sa strane.

Savjet: Ne trošite svoje vrijeme na stvari za koje unaprijed znate da neće dati željene rezultate.

5. JARAC: LJETO PREPUNO ISKUŠENJA

05mariefeandjakesnow

Ljeto ćete dočekati raširenih ruku – osjećate jaku potrebu za opuštanjem i 'punjenjem baterija'. Poslovne obaveze sve su veće, a vaša motiviranost sve manja. Ovo ljeto moglo bi vam biti teško na financijskom planu, stoga je potrebno planiranje troškova i budžeta. No, imate se čemu veseliti, jer ovog ljeta sklopit ćete puno novih poznanstva, a velike su šanse da ćete baš tada pronaći svoju novu ljubav! Oni koji su u vezi naći će se u velikim iskušenjima, iako vaš horoskopski znak nije sklon varanju.

Savjet: ne dopustite da vaše nesigurnosti preuzmu kontrolu ovog ljeta. Posavjetujte se s prijateljima i obitelji za pomoć.

Foto: Instagram

horoskop, horoskopski znakovi, ljubavni horoskop, horoskop ljeto 2019

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.