Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Bakalar Milena

Fuži tartufino, delicija za istančana nepca

Fuži tartufino, delicija za istančana nepca
Fuži tartufino, delicija za istančana nepca
Objavljeno: 27. studeni 2019. u 15:17 2019-11-27T15:17:00+01:00

Sastojci za 2 osobe:

200 g fuži, 150 g bakalara Milena – Tartufino, 20 g crnih tartufa, 2 velike žlice mlijeka, sol

Priprema:

Fuže stavite kuhati u vrelu i posoljenu vodu. 

U zagrijanju tavu stavite bakalar Tartufino, delikatesni namaz pripremljen od norveškog bakalara (Gadus morhua) s dodatkom crnih tartufa te ga razrijedite s dvije velike žlice mlijeka.

Miješajte dok ne dobijete gusti umak. Kad su fuži kuhani „al dente“, procijedite ih te prelijte Tartufino umakom na koji možete naribati krupnije listiće tartufa. Sve skupa pomiješajte i poslužite toplo. Na posluženo jelo naribajte na sitno ostatak tartufa.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu