Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 1° 1
Sutra: 1° 1° 1
20. siječnja 2019.
Odjeća za velike i male

USKLAĐENI MODNI ODABIR: "Mamasita & Son" za umorne mame i neumorne male "zmajeve"

Foto: Martina Cvek
Foto: Martina Cvek
Autor:
Objavljeno: 21. svibanj 2017. u 8:43 2017-05-21T08:43:23+02:00

Svaka mama koja obožava majčinstvo, poznaje i njegove teže strane. Baš to je poruka ovih majica – izvući nešto smiješno iz svake izazovne situacije, kaže mama koja je osmislila ovaj brend

Kad nisam imala dijete mislila sam da sam jako umorna. Oh, kako sam bila u krivu. S druge strane, nikad nisam bila produktivnija... Tajna je u jednoj sitnici - kad je baš težak dan, take it slow... Ne mora biti kuća čista i ne moraju se jesti netom skuhane delikatese, a bebas se može igrati pored mame koja leži. I da, na te dane spavam kad beba spava, jedan je od "trikova" Ivke Armande Todorović, mame koja je silno željela  uskladiti svoje tunike s majicama svog sina Vita, pa je tako nastao brend Mamasita & Son. Tog je dana gledala sve te haljinice, košuljice i suknjice koje nose majke i kćeri i odlučila kad joj već drugi nisu ispunili želju, svoju želju ostvariti sama.

Nakon pretraživanja bespuća interneta u potrazi za savršenim parom majica za sebe i svog sina, nastale su tunike i "hoodice", prvo kao samo kao ideja u njenoj glavi, a onda i u opipljivoj varijanti. Sada mame koje imaju sinove mogu uživati u onome što neki zovu usklađenim modnim odabirom, a drugi matching outfitom. 

Godina 2015. Nedjelja, 8.15 sati. Krevet, spavanje.

Godina 2017. Nedjelja, 8.15 sati. Zajutrak bebi, spremila kuhinju, kava, meditacija u hodu, usisala, oprala hranilicu, napravila doručak.

What the f happened? Aha, rodila sam.

Majice su proizvedene u Hrvatskoj, lako se održavaju, udobne su, te izrađene od pamuka. Mame biraju između dvije boje, sive i crne, a duge i široke majice koje se mogu nositi i kao tunike ili haljinice dostupne su u veličinama S/M, L/XL i XXL. Za dječake na raspolaganju su sivi ili crni bodyji veličine od 6 do 9 i od 9 do 12 mjeseci, dok se "hoodice" rade u veličini od 12 do 18, 18 do 24 mjeseca i 2 do 3 godine.
Zajednički su im natpisi s kojima će se poistovjetiti skoro svaka mama.

- Naučena sam da sve što radim, radim tako da me razveseli. I tako, ispunjavajući svoje želje, uveseljavam i druge žene. To smatram svojom misijom u životu. Tako je nastao ovaj brend, veselim se dijeliti ga s vama, poruka je  Ivke Armande Todorović.

- Jednog ljetnog dana sinula mi je ideja da bih mogla raditi majice za mame i sinove, koje sam jako željela za sebe i svog malog „zmaja“. Od tada me ta ideja nije napuštala i bacila sam se na posao. Ono što bi mene radovalo, pretočila sam uz pomoć poslovnih partnerica u proizvod u kojem će, nadam se, uživati i druge mame. Svaka mama koja obožava majčinstvo, poznaje i njegove teže strane. Baš to je poruka ovih majica – izvući nešto smiješno iz svake izazovne situacije.

Majice se za sada mogu nabaviti putem Facebook stranice Mamasita&Son, a u pripremi su proljetno-ljetne kombinacije s novim inspirativnim natpisima.

Foto: Martina Cvek

Foto: Martina Cvek

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka