Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 4n
Sutra: 18° 18° 4n
20. listopada 2019.
Nagradni natječaj

Postani najBLOGERICA: Prilog Life i Tower Center Rijeka traže djevojku sa stilom

Foto Istock
Foto Istock
Autor:
Objavljeno: 9. veljača 2018. u 11:02 2018-02-09T11:02:55+01:00

Tri prvoplasirane dobit će vrijedne nagrade i priliku da surađuju na sljedećim modnim projektima priloga Life i Tower Centra Rijeka. Prijave kreću od sutra, a nagradni natječaj traje do 22. veljače

Imate smisla za modu, a do sada to niste iskoristili?

Tower Center Rijeka i prilog LIFE daju vam priliku da postanete modna blogerica i pokrenete vlastiti modni blog.

Od vas se, za početak, traži da imate vlastiti instagram profil, koji mora biti javan te da za prijavu pošaljete tri fotografije s prijedlozima stylinga i prijedlog prve objave na vašem novom blogu.

Najbolje radove predstavit ćemo na stranicama priloga Life, i svim medijskim kanalima Tower Centra Rijeka i Novog lista, a finalisti dobivaju priliku osvojiti vrijedne nagrade. Najblogerica bit će odabrana završnom eventu što će se održati 10. ožujka u Tower Centru Rijeka.

Tri prvoplasirane blogerice osvojit će vrijedne nagrade i priliku da surađuju na sljedećim modnim projektima priloga Life i Tower Centra Rijeka, a pobjednica i svu potrebnu potporu kako bi blog što prije bio prepoznat.

Natječaj nije rezerviran isključivo za žene i djevojke te su i muškarci i mladići također dobrodošli.

Modni blog danas je sve popularnija platforma za zaradu, najuspješnije modne blogerice to su pretvorile u posao. Biraju odjeću, slažu kombinacije, fotografiraju se i onda svoj konačni proizvod plasiraju putem društvenih mreža i za to budu plaćene. Poznatom modnom blogericom ne postaje se preko noći - prvo valja prikupiti dovoljan broj followera, a zatim se na temelju broja »lajkova« traže potencijalni sponzori, odnosno tvrtke koje žele da ih reklamiraju putem bloga. Neke blogerice imaju tu sreću da ih sponzori kontaktiraju sami.

Da bi se vodilo uspješan modni ili lifestyle blog treba prije svega to raditi iz ljubavi jer kao svaki dobro plaćen posao traži i puno vremena. Prilog Life i Tower Center Rijeka pomoći će vam da napravite prve korake i jednog dana postanete praćeni, plaćeni i poznati. Što čekate? Prijave kreću od sutra, a nagradni natječaj traje do 22. veljače. Sva pravila natječaja pronaći ćete na stranicama priloga Life i svim platformama Novog lista, priloga Life i Tower Centra Rijeka.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.