Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. listopada 2019.
Glamurozni styling

PRIPREME ZA FINALNI IZBOR MISS HRVATSKE: Holivudske frizure

Foto: Arhiva Direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta
Foto: Arhiva Direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta
Autor:
Objavljeno: 24. kolovoz 2019. u 8:00 2019-08-24T08:00:00+02:00

Ove godine finalistice su bile u ulozi glamuroznih holivudskih diva te su tako predstavile "sleek" frizuru, fenomenom staklene kose

Pripreme za finalni izbor za Miss Hrvatske su pri kraju. Od Direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta, direktorice izbora Maje Vračarić doznali smo pojedinosti.

- Iako su neke frizure uvijek "in" svaka godina donosi nove trendove. Omiljeni frizerski saloni hrvatskih trendseterica Studio Marcela savjetuju da ukoliko ove sezone želite promijeniti svoju frizuru, donesite fotografiju željenog stylinga svome stilistu.

Frizeri se slažu da im fotografije pomažu da razumiju što točno klijenti žele, čak i ako frizuru treba prilagoditi teksturi kose, obliku lica ili stilu odjevanja istakla je direktorica i ustupila nam fotografije neke od fashion frizura koje su nosile finalistice izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta.

Ove godine finalistice su bile u ulozi glamuroznih holivudskih diva te su tako predstavile "sleek" frizuru, fenomenom staklene kose. Djevojke su uredili frizerski saloni Studio Marcela, na čelu s direktoricom Jadrankom Pezo, koji s vrhunskim Silky proizvodima pazi na to da djevojke imaju zdravu i njegovanu kosu i da zablistaju na finalnom izboru na Lošinju.

Finalistice su briljirale u svom fashion izdanju u haljinama Ivice Skoke dok je Učilište Profokus upotpunilo ovu kampanju svojim vizažističkim timom, istakla je direktorica izbora Maja Vračarić.

01

02

03

Foto: Arhiva Direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.