Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 6
Sutra: 9° 9° 6
18. siječnja 2020.
Neobjašnjivi fenomen

INTERNETOM KRUŽI VIRALNI HIT: Navodno sve žene imaju istu pjegu na ruci! Imate li je i vi?

Foto: @aaryn Twitter
Foto: @aaryn Twitter
Autor:
Objavljeno: 3. lipanj 2019. u 14:31 2019-06-03T14:31:28+02:00

Najnoviji viralni hit zapalio je društvene mreže, a sve je započelo jednim banalnim pitanjem

Internet je zaista čudo: ponekad je dovoljno samo jedno pitanje da se stvori lančana reakcija i cijela stvar poprimi neviđene razmjere. Najnoviji viralni hit zapalio je društvene mreže, a sve je započelo jednostavnim i naizgled banalnim pitanjem na Twitteru koje je neke dovelo do ludila.

Korisnica Twittera Aaryn Whitely objavila je fotografije madeža na ruci uz opis: "Dame, imate li i vi pjegu na ruci ili je ovo mit?". Ubrzo su se počele javljati šokirane žene diljem svijeta, a velika većina njih potvrdila je ovaj fenomen.

Naime, čini se da nevjerojatan broj žena na svojoj ruci ima famoznu pjegu na ruci, gotovo na istom mjestu! Otkriće ove neobjašnjive misterije uzbunilo je mnoge: "OK, počinjem lagano ludjeti... što se događa?", "Jesmo li sve sestre ili što?", "Počinje me hvatati jeza" samo su neki od komentara.

No, javili su se i skeptici koji ukazuju na činjenicu da su naše ruke najviše izložene suncu te je zbog toga statistički vrlo izgledno da većina nas ima pjegice na rukama: "Čestitke svima, otkrili ste da imate oštećenje od sunca", "Ja nemam... znači li to da nisam žena?", "Pjegica je mjesto na kojem su vam vanzemaljci uzeli krv za obradu, ne znam što se čudite" neki su od najjačih komentara.

001

Objava je u kratkom roku podijeljena preko 20 tisuća puta s preko 60 tisuća 'lajkova', a brojke i dalje rastu. Ubrzo se pojavio takozvani 'freckle challenge' koji je postao viralni hit, a internet je preplavljen dokazima ovog neobjašnjivog fenomena.

aaryn

02

Provjeravate li i vi sada svoju ruku? Javite nam je li istina!

Foto: Twiter

viralni hit, pjegica na ruci

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.