Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
10. prosinca 2019.
Zanimljivo događanje

Hedonist – Gourmet & Wine festival: Vrhunci hrvatske eno-gastronomske scene

Hedonist – Gourmet & Wine festival: Vrhunci hrvatske eno-gastronomske scene
Hedonist – Gourmet & Wine festival: Vrhunci hrvatske eno-gastronomske scene
Autor:
Objavljeno: 14. listopad 2018. u 8:22 2018-10-14T08:22:06+02:00

Nakon lanjske više nego uspješne premijere festivala, za njegovo drugo izdanje organizator najavljuje još veće eno-gastronomske dosege

Nakon lanjske više nego uspješne premijere Hedonist – Gourmet & Wine festivala održanog u Kristalnoj dvorani Remisens Premium Hotela Kvarner, za njegovo drugo izdanje organizator iz tvrtke Hedonist najavljuje još veće eno-gastronomske dosege.

I ove godine festival će se održati na istom mjestu, 26. i 27. listopada, a na njemu će nastupiti 60 pomno biranih, recentnih vinarija iz svih krajeva Hrvatske koje u Opatiju donose svoje najbolje proizvode.

Ono što je pak zanimljiva novost, dolazak je velike petorke hrvatske kulinarske scene, chefova koji oblikuju najzanimljiviji dio domaće gastronomske priče. Oni su opatijsko-lovranska kombinacija, Robert Benzija i Deni Srdoč, potom David Skoko iz Banjola kao i gosti iz Dalmacije Hrvoje Zirojević te Ivan Pažanin.

Cijena ulaznice je 120 kuna, a dostupne su osim na ulazu u dvoranu i u sustavu Entrio.hr. Početak je za oba dana zakazan za 14 sati, a predviđeno je da posjetitelji u prvom dijelu pažnju posvete pjenušcima i laganijim bijelim vinima. Između 16 i 18 sati očekuje vas gastronomski dio kad će se u formi »finger fooda« pred gostima naći vrhunske kreacije petorice chefova, nakon čega slijedi vinski nastavak do zatvaranja predviđenog u 20 sati.

Festival 1

Festival 5

Gala ručak

Za one koji žele Hedonist – Gourmet & Wine festival nadograditi nezaboravnim događajem, u subotu je organiziran i gala ručak. Početak je zakazan za 13 sati, odvijat će se u šest gastronomskih sljedova sljubljenih s biranim vinima, a mjesta ima za 40 gostiju.

Rezervacije se primaju na mail adresi hedonist@tremissis.hr, a cijena je 600 kuna po osobi.

slika 1

slika 7

slika 12

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.